skip to Main Content
Problemen voor Belgische Koningin vanwege woning in Motril, Granada

Problemen voor Belgische Koningin vanwege woning in Motril, Granada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GRANADA – De Belgische Koningin wordt zwaar aangevallen in de Belgische media vanwege het feit dat zij schijnbaar nog steeds als eigenaresse staat geregistreerd van een woning in Motril, gelegen in de provincie Granada aan de Costa Tropical. Volgens de officiële papieren zou de villa Astrida overhandigd zijn aan een stichting ter eren van haar overleden man maar niets lijkt minder waar.

Journalisten van Belgische kranten zijn er achter gekomen dat de Koningin Fabiola nog steeds als eigenaresse geregistreerd staat van de villa Astrida gelegen in de badplaats Motril. Echter, deze luxe woning samen met ander onroerend goed zouden overhandigd zijn aan een stichting ter eren van haar overleden man, Koning Boudewijn.

De journalisten hebben achterhaald dat de vermeende stichting eigenlijk niet geregistreerd staat, niet in Spanje en niet in België. Daarnaast wonen er op dit moment schijnbaar enkele neven in de woning van de inmiddels 84 jarige Koningin. In 1993 overleed Koning Boudewijn in de Spaanse villa – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken