skip to Main Content
Komen de opnames voor Game of Thrones nu ook naar Almería?

Komen de opnames voor Game of Thrones nu ook naar Almería?

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

gameofthrones2ALMERÍA – Nadat vorig jaar opnames werden gemaakt voor seizoen vijf van de populaire televisieserie Game of Thrones in Sevilla en Osuna, zullen er dit jaar opnames worden gemaakt voor seizoen zes in Girona en Peñiscola, nieuws wat reeds bevestigd is door de producenten. Alles lijkt er op dat men ook interesse heeft getoond in opnames in de provincie Almería, en dan met name de woestijn alsook de kust.

Het lijkt erop dat de producenten van de wereldwijde populaire tv-serie Game of Thrones hun zinnen hebben gezet op Spanje als opnameland. Sevilla, Osuna, Córdoba, Girona, Peñiscola en nu wellicht ook Almería. Het zou dus goed mogelijk zijn dat vanaf september de opnames zullen beginnen voor seizoen zes van de tv-serie in Girona, Peñiscola en Almería.

Dit zou betekenen dat ook in Almería gezocht zal worden naar figuranten en extra’s, iets wat ook al gebeurde bij de opnames in Sevilla, Osuna en Córdoba. Mocht er meer nieuws bekend worden gemaakt dan lees je het bij SpanjeVandaag – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by