skip to Main Content
Gemeente Gandía wil geen opnames meer van de goedkope Spaanse “Gandía Shore” tv-serie

Gemeente Gandía wil geen opnames meer van de goedkope Spaanse “Gandía Shore” tv-serie

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – De gemeente Gandía wil niet meer geassocieerd worden aan het Gandía Shore televisieprogramma welke op MTV España te zien was. In dit televisieprogramma beleven acht Spaanse jongeren de zomer van hun leven in de kustplaats Gandía waar ze in een villa wonen. Deze realitysoap is een Spaanse versie van het Amerikaanse Jersey Shore en te vergelijken met het Nederlandse programma “Oh Oh …”.

Terwijl het Amerikaanse programma na 6 seizoenen eindigde in 2012 begon men in in dat jaar in Spanje met de opnames. Ondanks het feit dat het programma bij MTV veel bekeken werd kwam er maar een seizoen.Nu gaan er geruchten dat de producent weer wil terugkeren naar Gandía voor de opnames van een of meer seizoenen.

In principe kan de gemeente Gandía de programmamakers niet verbieden om opnames te maken in de woning en op straat maar ze hebben wel een manifest ondertekend waarin ze aangeven dat ze niets meer te maken willen hebben met deze show. Daarnaast eisen ze dat de naam veranderd wordt en dat de naam Gandía verdwijnt.

Eigenlijk was Gandía niet eens de eerste keuze voor de producenten en kozen zij liever voor de meer bekendere locaties zoals in Ibiza, Salou, Benidorm en Conil. Uiteindelijk koos men toch voor Gandía waardoor er problemen ontstonden met de gemeente. Desalniettemin wist Gandía Shore het meest succesvolle programma te worden in 2012, het jaar dat Spanje overschakelde naar de TDT (digitale televisie) en MTV overal te zien was.

Na het einde van het eerste seizoen wilde men in 2013 een tweede seizoen opnemen, in eerste instantie in Punta Cana (Dominicaanse Republiek) en daarna opnieuw in Gandía. Dit is er echter nooit van gekomen aangezien MTV niet meer te zien zou zijn via de TDT en er dus niet genoeg geld meer zou zijn. Nu gaan er geruchten dat men opnieuw naar Gandía wil terugkeren.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken