skip to Main Content
Lichaam van een man in liftschaft van ziekenhuis Madrid gevonden
El Mundo

Lichaam van een man in liftschaft van ziekenhuis Madrid gevonden

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Lichaam van een man in liftschaft van ziekenhuis Madrid gevonden

El Mundo

MADRID – Op dinsdag hebben medewerkers van een ziekenhuis in Madrid een lichaam van een 50 tot 60 jarige man in de liftschaft gevonden. Dat gebeurde in een van de liftschaften van het ziekenhuis Hospital de La Paz in de Spaanse hoofdstad. De eerste aanwijzingen laten zien dat de man geen medewerker was van het ziekenhuis. Daarnaast denkt men aan zelfmoord want de man had een brief op zak.

In het ziekenhuis werd geklaagd over een vervelende geur nabij een van de liftschaften waarna onderhoudsmedewerkers een kijkje gingen nemen. Wat ze echter aantroffen had niemand verwacht. Er lag op de bodem van de liftschaft een lichaam van een man. Men weet niet hoe dit kon gebeuren maar men kon later vaststellen dat het lichaam er minstens een dag heeft gelegen.

Daarnaast weet men dat het om een man gaat tussen de 50 en 60 jaar oud en dat het geen medewerker is van het ziekenhuis. Een ongeval sluit men dus in eerste instantie uit, ook omdat de liften goed functioneerden. Er wordt aan zelfmoord gedacht aangezien de man een brief op zak had. Wat daarin staat heeft de politie niet bekend gemaakt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 11 reacties
 1. wat een zielige mensen zijn dat die over een schrijffout zeuren met anoniem op kop natuurlijk, zoek andere oorden op om te zeuren

 2. Vreemd verhaal, geen medewerker van het ziekenhuis, maar kan blijkbaar toch in de liftschacht, wat normaal niet mogelijk is dan alleen met een speciale sleutel om de deuren te ontgrendelen.
  Of ze moeten bij Otis of Schindler een medewerker missen.

 3. Zijn wel erg veel type-foutjes (elke keer dezelfde)…
  Je zou ook kunnen betogen dat het van respect getuigt naar het slachtoffer en nabestaanden toe om dit zo snel mogelijk te corrigeren.

 4. Het is al een triest iets dat zoiets kan gebeuren.
  Om dan een reactie te zetten over iets wat overduidelijk een tikfoutje is, of zeg ik dat woord ook niet goed??
  Beetje jammer dat mensen keer op keer over de spelling vallen, het artikel is helder genoeg en gaat over een tragisch iets, heb dan wat respect en laat de opmerkingen over spelling achterwege AUB!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken