skip to Main Content
Het wordt weer feesten tijdens de Feria de Málaga tussen 11 en 19 augustus (2017)

Het wordt weer feesten tijdens de Feria de Málaga tussen 11 en 19 augustus (2017)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – De beroemde en bekende Feria van de stad Málaga zal dit jaar plaatsvinden tussen 12 en 19 augustus. De Feria de Málaga is een van de bekendste en drukbezochtste stadsfeesten van zuid Spanje en doet absoluut niets onder voor de Feria van bijvoorbeeld Sevilla. Het zijn enkele dagen vol kleuren, muziek, Flamenco en cultuur waarbij het feest deze vrijdag om middernacht geopend wordt door de zangeres van de uit Málaga afkomstige band Chambao.

De Feria de Málaga begint vrijdagavond om 23.50 uur door de officiële opening van de burgemeester van de stad en de uit Málaga komende zangeres Maria del Mar Rodriguez, beter bekend als de zangeres van Chambao welke nu “Lamari” heet. Om middernacht vindt er een groots Piromusical plaats, ofwel een vuurwerkspektakel met muziek waarna het concert van Lamari volgt om 00.20 uur.

Na de opening op vrijdagavond zal Málaga gedurende een week tot en met 19 augustus in het teken staan van festiviteiten, dansen, muziek, drinken, eten, cultuur en voor de liefhebbers stierenvechten (waar natuurlijk niet iedereen van houdt). De Feria de Málaga is net zoals de Semana Santa een van de grootste en bekendste feesten van de stad Málaga waar traditiegetrouw duizenden mensen op af komen. De editie die in Málaga gehouden wordt staat erom bekend dat deze groots is opgezet en dat er uitbundig gefeest wordt.

Bekijk de website van beleefmalaga voor de activiteiten en om alvast in de stemming te komen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Inderdaad heel leuk feest, niets dan blije gezichten!
    Daar wordt nogal gefeest, ongelooflijk!
    Voor mij één minpunt natuurlijk : waarom weeral feesten met stierengevechten?
    Begrijp hun wel en als ik er niet mee akkoord ben moet ik maar oprotten, dat weet ik wel, moet mij aanpassen aan hun tradities en doe dat ook maar in zo´n leuke week, het kan toch ook zonder dit?
    Arme dieren!

  2. De feria in Malaga zijn idd top. Al een paar keer meegemaakt.Heel de binnenstad feest van ‘s morgens tot ‘s avonds en iedereen loopt in traditionele kledij rond of je nu jong of minder jong bent,f slank of ronder. Allemaal geen probleem. De sfeer tussen de Spanjaarden en toeristen is super en de Cartojal vloeit rijkelijk. Superleuk om dit te lezen

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken