skip to Main Content
10 maanden oude baby overleden nadat opa haar vergat in de auto op Mallorca
20 Minutos

10 maanden oude baby overleden nadat opa haar vergat in de auto op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

10 maanden oude baby overleden nadat opa haar vergat in de auto op Mallorca

20 Minutos

PALMA – Een 10 maanden oude baby is door oververhitting om het leven gekomen nadat ze per abuis door haar opa in de auto was achtergelaten. Dit gebeurde in de plaats Manacor op het eiland Mallorca.

De 56-jarige opa zou op vrijdag voor zijn  kleinkind zorgen maar vergat dat hij de baby in de auto had. Volgens de krant 20 Minutos werd de baby om 7 uur ‘s-morgens tot 15 uur in de auto achtergelaten.

Toen de opa rond 15 uur bij zijn auto terugkwam kwam hij erachter dat hij zijn kleinkind in de auto had vergeten. Hij vroeg snel om hulp aan iemand op straat die toevallig arts is en voor de baby zorgde totdat de ambulance kwam. Ook het ambulancepersoneel kon niets meer doen om het leven van de baby te redden

Uiteindelijk is de hoge temperatuur de baby teveel geworden en overleed zij door overhitting. De opa moest ook door het ambulancepersoneel geholpen worden vanwege een paniekaanval.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 12 reacties
 1. Als weldenkend mens kan het toch niet mogelijk zijn dat opa z’n kleinkind vergeet.
  Vaak denk ik aan opzet en dan onder het mom van vergeten je straf ontlopen.
  Ook daar moet gewoon een bijzonder zware straf op staan.
  Het moet vreselijk voor dat arme kind geweest zijn.

 2. geen excuses Leo, het lijkt er op dat het zo ongeveer gegaan is, verschrikkelijk, de meeste mensen moesten eens een beetje verantwoordelijksgevoel aankweken

  1. Ja Regina zo steekt het tegenwoordig in elkaar, jammer dat er dan weer een idioot is die mijn naam hier misbruikt en zegt dat ik dit niet had moeten zeggen, ik blijf bij mijn verhaal en dat bericht dat ik het niet zo bedoelt hebt moet je vergeten want dat zijn mijn woorden niet, die komen van iemand die mij schijnbaar zo haat dat hij zijn eigen naam niet wil gebruiken. Nogmaals mijn verzoek aan de beheerder van deze webpagina hier iets aan te gaan doen. Al heb ik echt wel 100% vermoeden wie het bericht onder mijn naam geplaatst heeft.

 3. Niet te bevatten. De opa moet wel ziek zijn want anders kan ik me niet voorstellen dat wanneer je op je kleinkind moet passen 8 uren lang er niet aan denkt om even naar je kleinkind te kijken of ze slaapt of wakker is en er pas achternkomt als je naar de auto gaat. Afschuwelijk voor alle betrokkenen.

 4. Waar is de opa geweest van 7 uur in de morgen tot 3 uur in de middag? Vraag me ook af waarom een van de ouders niet ff gebeld heeft met opa gedurende het oppassen om te vragen of alles goed ging met de baby. Een verschrikkelijke gebeurtenis.

  1. Welkom in de wereld van zombies, mensen die zo zelfingenomen zijn waardoor alles om hun heen vergeten wordt alsof het niets is. We komen ze dagelijks tegen maar zeggen eigenlijk niets tegen ze om ze duidelijk te maken dat ze fout bedig zijn. Nee ze nemen bijv. kind mee zien een vriend stappen uit slaan de deur dicht en gaan dan heerlijk even een paar uur kletsen en borrels drinken zonder ook nog maar enigsinds aan iets anders te denken. Zo ziet ik ook elke keer weer ouders die zo´n met een ander in gesprek zijn dat een buitenstaander net op tijd een kind van de straat kan aftrekken omdat de ouders niets meer zien. Zelf het luid toeschreeuwen helpt niet. Pas na een tik op de schouder komt men uit de zombie staat en lijkt dan ineens geschrokken te zijn van wat er is gebeurd. Zulke mensen zijn zo zelfingenomen dat elke vorm van verantwoordelijkheid voledig ontbreekt.

   1. Sorry, soms laat ik me helemaal gaan. Vaste lezers weten dat ik soms nogal ongenuanceerd uit de hoek kom. Dat komt omdat ik bipolair én impulsief ben Soms herken ik mezelf niet eens als ik het later tetug lees. Ik had bovenstaande natuurlijk nooit mogen schrijven. Ik weet helemaal niets van de situatie en fabuleer er toch weer vrolijk op los, dat had ik niet mogen doen. Mijn excuses. In het vervolg zal ik beter nadenken voor dat ik mijn gedachten diaree de vrije loop laat.

    1. Een drama voor de ouders die met een gerust hart hun kind bij opa laten, hoop ik toch
     Als er van tevoren al iets mis was is het een ander verhaal
     Geen excuses nodig Leo, veel mensen die kinderen hebben kunnen zichzelf niet wegcijferen en zijn met zichzelf bezig en letten niet op
     Zo ook bv op het strand
     Ga niet lekker liggen zonnen
     Maar heb ogen opzij en op je rug
     Vreselijk nieuws weer

    2. Dank je TROL om onder mijn naam een bericht te schrijven, schaam je diep. Als je het niet eens bent met mijn mening schrijf dit dan onder je echte naam in plaats mijn naam te misbruiken. Ik vind dat de beheerder van deze website eens iets moet gaan doen hieraan want nu neemt jan en alleman gewoon een ander zijn naam over. Mijn mening dat deze mensen zelfingenomen zijn blijft en de TROL die mijn naam gebruikt valt er schijbaar zelf onder want deze voelt zich aangesproken.

 5. Wat een dubbel drama voor de ouders van deze baby. Ik wens de familie heel veel sterkte bij het verlies. Zo tragisch dat ook geen enkele voorbijganger iets in de gaten kreeg voor het te laat was!??

   1. Om flauw te vallen of een hartstilstand te krijgen als je zoiets moet beleven.
    Wel eigenaardig dat hij het niet vroeger heeft beseft, want je controleert toch snel je wagen voor je weggaat of vergis ik mij en ben ik 1 van de enigen !!
    Sterkte aan de ouders bij dit dramatisch gebeuren en ook aan de opa die er echt niet goed van is. Wat moet je je kinderen vertellen !!!!!!!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by