skip to Main Content
Stranden in Tarragona afgesloten vanwege mortiergranaat en aangespoelde ratten
Diari de Tarragona

Stranden in Tarragona afgesloten vanwege mortiergranaat en aangespoelde ratten

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Stranden in Tarragona afgesloten vanwege mortiergranaat en aangespoelde ratten

Diari de Tarragona

TARRAGONA – Vrijdag moesten er twee stranden gesloten worden in de provincie Tarragona. Het ging daarbij om het Platja Llarga strand ten noorden van de stad Tarragona en het strand van de wijk Vilafortuny in de kustplaats Cambrils, ten zuiden van de stad Tarragona.

Het strand in de wijk Vilafortuny in Cambrils moest vrijdagmorgen gedurende enkele uren dicht omdat er tientallen dode ratten in de zee en op strand werden gevonden. Deze zijn waarschijnlijk tijdens de hevige regenbui van donderdagavond verdronken en door het wassende water in de rivieren naar de zee gespoeld.

Op het lange Platja Llarga strand van de stad Tarragona moest een deel afgesloten worden nadat een strandganger een mortiergranaat had gevonden op het strand.

De politie evacueerde iedereen in de nabijheid van het explosief en de speciale explosievendienst van de Mossos d’Esquadra politie werd erbij gehaald om de oude bom weg te halen. Het explosief is waarschijnlijk een overblijfsel uit de Spaanse burgeroorlog.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Arme ratten, zijn hele lieve en vooral slimme dieren zelfs de wilde ratten heb je in notime als je beste vriend als je er wat tijd aan besteed. Je kunt ze vanalles leren en ze luisteren zeer goed. Helaas brengen ze ook de nodige ziektes mee dus moet je er voorzichtig mee zijn. Heb jaren lang ratten gehad als huisdier en dat verschilt kwa gedrag en luisteren niet zo veel met een hond enkel beweegt een rat op de 24 uur veel meer als een hond.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken