skip to Main Content
Belgische vespa-rijder gewond geraakt in de Ebro Delta in Tarragona
Archieffoto

Belgische vespa-rijder gewond geraakt in de Ebro Delta in Tarragona

TARRAGONA – Een 56-jarige Belgische scooterrijder is vrijdag gewond geraakt toen hij met zijn Vespa scooter ten val kwam. Het is niet bekend hoe de vakantieganger ten val is gekomen maar zijn verwondingen waren dusdanig dat hij naar het ziekenhuis in Tarragona werd gebracht.

De 56-jarige Belgische toerist reed op een Vespa scooter in de Ebro Delta, in het zuiden van de provincie Tarragona. Hij kwam door nog onbekende reden ten val waarbij de man gewond raakte.

Hij viel met zijn hoofd op het asfalt en kreeg een harde klap te verwerken. Zijn wond was blijkelijk ernstig genoeg om de man naar het Hospital Joan XXIII ziekenhuis in Tarragona te brengen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Met een Vespa scooter heb je een model vanaf 50 cc tot 300 cc en deze kunnen snelheden bereiken van 63 km/u tot 128 km/u. Best dat je dan niet valt met een zwaarder model.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by