skip to Main Content
Spaanse technici vinden werk in Nederland

Spaanse technici vinden werk in Nederland

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

matchjobs-1Match Better Jobs is een jong en dynamisch Spaans bedrijf onder Nederlandse leiding, gevestigd in Valencia, gespecialiseerd in de werving en selectie van Spaans technisch opgeleid personeel voor het Nederlandse bedrijfsleven. Match Better Jobs zorgt voor de werving en selectie van de beste kandidaten en zorgt er tevens voor dat de kandidaten op hoog niveau de Engelse, Duitse of Nederlandse taal beheersen. De kandidaten worden op elk moment persoonlijk begeleid zodat ze goed voorbereid naar Nederland vertrekken.

Match Better Jobs staat open voor een directe samenwerking met het technische bedrijfsleven in Nederland. Diverse partijen maken al deel uit van dit samenwerkingsverband.

matchjobs-2Match Better Jobs brengt via verschillende media in heel Spanje potentiële kandidaten op de hoogte van de mogelijkheden om in Nederland aan de slag te gaan: de website www.matchbetterjobs.com waar kandidaten hun CV kunnen achterlaten, Spaanse websites voor werkzoekenden, lokale en nationale tv-zenders en social media zoals twitter, facebook en linkedin. De CV´s stromen binnen en inmiddels beschikt Match Better Jobs over een grote portefeuille met geschikte kandidaten.

Spanje kent het hoogste werkloosheidspercentage van Europa. De economische situatie in Spanje is momenteel slecht en de prognoses voor de toekomst zijn niet positief. Daarom zoeken steeds meer Spanjaarden hun heil in Nederland om daar een goede baan op niveau te vinden en een nieuwe toekomst op te bouwen.

Door het Nederlandse tekort aan technologiestudenten is er een groeiende vraag naar vaklieden in de techniek. Door de vergrijzing in Nederland verwacht men dat de komende jaren problemen zullen ontstaan op de arbeidsmarkt.
Match Better Jobs slaat een brug tussen Spanje en Nederland en helpt goed opgeleide technici een baan te vinden in Nederland.

Meer informatie: www.matchbetterjobs.com, facebook, twitter, linkedin.
Marja Beerens: marja@matchbetterjobs.com
Annemarie Vrolijk: annemarie@matchbetterjobs.com

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken