skip to Main Content
Botresten van een menselijk skelet gevonden op een strand in Alicante

Botresten van een menselijk skelet gevonden op een strand in Alicante

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – Een wandelaar heeft dit weekend opnieuw botresten gevonden van een menselijk skelet. De vondst werd gedaan op slechts 300 meter waar men in januari van dit jaar ook al de resten vond van een menselijk skelet. Vooralsnog staat de politie voor een raadsel maar meent men wel dat de botten en het hele skelet meer dan 20 jaar oud zijn en dus al langer of op het strand lagen of daar begraven waren of dat deze zijn aangespoeld.

Een wandelaar deed de lugubere vondst op het strand El Saladar-Urbanova van de stad Alicante en belde meteen de politie die een onderzoek heeft ingesteld. Deze nieuwe resten werden gevonden op slechts 300 meter van de plaats waar in januari ook al de resten werden gevonden van een menselijk skelet. De politie denkt echter dat beide vondsten niets met elkaar te maken hebben maar onderzoek moet uitwijzen of dat correct is.

Vreemd genoeg werd deze vondst gedaan door dezelfde persoon die ook in januari botresten vond toen hij met zijn hond over het strand wandelde. De botresten werden gevonden op zo’n 30 meter van de kustlijn waardoor men in eerste instantie denkt dat daar een lichaam werd begraven. Dat moet dan wel lang geleden zijn gebeurd want men denkt dat de botten minstens 20 jaar oud zijn.

Na de vondst van de botten werd door de brandweer en politie een heel lichaam uitgegraven wat lijkt op dat van een jongen omdat het niet langer is dan anderhalve meter. Het is vooralsnog totaal onbekend wanneer en hoe dit lichaam daar eventueel begraven werd aan wie de botten toebehoren, iets wat verder forensisch onderzoek moet gaan uitwijzen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Ja, zeer vreemd verhaal, daar het dezelfde persoon is die botresten vindt.
    Ze zouden dit eens moeten checken want lijkt verdacht.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken