skip to Main Content
Duurste woning van Spanje in Marbella in de verkoop voor 80 miljoen euro
Idealista

Duurste woning van Spanje in Marbella in de verkoop voor 80 miljoen euro

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Duurste woning van Spanje in Marbella in de verkoop voor 80 miljoen euro

Idealista

MÁLAGA – De stad Marbella aan de Costa del Sol is niet de goedkoopste plaats om te wonen maar mocht je teveel geld hebben en een “huisje” willen hebben in Marbella dan is dit je kans. Wees er echter wel snel bij want met deze vraagprijs zal deze woning niet lang te koop staan. We hebben het hier over 80 miljoen, jawel 80.000.000 euro.

De woning of meer paleis in kwestie is gelegen in de wijk Carolina-Guadalpín, direct aan het strand. In totaal gaat het om een grondstuk van 8.350 m2 waarop vier woningen staan waarvan het hoofdhuis een oppervlakte heeft van 3.458 m2.

Volgens de website Idealista zijn er 12 slaapkamers en 12 badkamers te vinden in de woning, met natuurlijk alle andere gebruikelijke ruimtes die je kunt verwachten van een luxe woning. Er zijn verschillende zwembaden en een echte waterval in de tuin te vinden.

Tot nu toe is dit wellicht wel de duurste woning ooit die op de webmakelaar geplaatst is. In 2015 werd het record geplaatst met een woning van 60 miljoen euro. Deze woning stond toen ook te koop in Marbella en bestond uit vier aparte woningen op een grondstuk van 9.000 m2 pal aan zee. Die woning werd niet lang na de publicatie verkocht.

Mocht je de 80 miljoen net niet halen dan zijn er op Idealista andere woningen te vinden die “beter geprijsd” zijn. We hebben het hier dan over woningen in Marbella zoals het huis (paleisje) in Nagüeles waarvan de vraagprijs drastisch gezakt is van 23,3 miljoen naar 21 miljoen, toch 2,3 miljoen minder.

Of wat dacht je van een woning in de Sierra Blanca wijk voor 21 miljoen euro of een woning in Lomas voor 19,5 miljoen euro. Er staat ook een mooie woning te koop in Los Monteros voor 17 miljoen euro of een moderne woning van 16,9 miljoen in de Atalaya wijk in Marbella.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken