skip to Main Content
Franse Porsche rijder veroorzaakt dodelijk ongeval Belgische fietser in Rosas

Franse Porsche rijder veroorzaakt dodelijk ongeval Belgische fietser in Rosas

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

porscheGIRONA – Afgelopen zondag werd een 61-jarige Belgische fietser dodelijk geraakt door een automobilist die in een Porsche Cayenne veel te hard reed. Het ongeval gebeurde in de Catalaanse kustplaats Rosas aan de Costa Brava. Na het ongeluk werd de automobilist ook nog eens positief bevonden voor het gebruik van cocaïne.

Op zondag even voor 16:00 uur werd een 61-jarige Belgische fietser geschept door een autorijder die later van Franse komaf bleek te zijn. De Fransman zat in zijn Porsche Cayenne en reed volgens het eerste onderzoek veel te hard.

Toen de ambulance op de plaats van het ongeval arriveerde was de fietsende Belg reeds overleden. De automobilist werd meteen na de aanrijding op alcohol onderzocht waarop de Fransman negatief testte. Hij werd echter wel positief getest op cocaïne waardoor zijn rijvermogen sterk achteruit was gegaan. De Fransman is gearresteerd voor rijden onder invloed.

Het is niet bekend wie de Belgische fietser was, of hij in Rosas op vakantie was of daar woonde. Wel weet men dat hij 61 jaar oud is geworden en niet veel later na de aanrijding ter plaatse is overleden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken