skip to Main Content
Via internet bij IKEA kopen nu ook mogelijk in Málaga, Barcelona en Asturië

Via internet bij IKEA kopen nu ook mogelijk in Málaga, Barcelona en Asturië

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA/MÁLAGA – Goed nieuws voor de IKEA fans. Vanaf nu is het mogelijk om via internet je geliefde IKEA producten te kopen bij de winkels van Málaga, Asturië en de winkels rondom Barcelona in Sabadell, Badalona en l’Hospitalet de Llobregat. IKEA fans aan de Costa del Sol, Costa Brava en Costa Dorada hoeven dus nu niet meer helemaal naar de IKEA te rijden maar kunnen alles online bestellen.

Vanaf nu hoeven de IKEA fans die aan de Costa Brava, Costa Dorada en Costa del Sol of zelfs nog verder wonen niet meer helemaal naar de dichtstbijzijnde IKEA vestiging te rijden om de boodschappen te doen. De IKEA vestigingen van Sabadell, Badalona en (Gran Via) l’Hospitalet de Llobregat bij Barcelona, de winkel in Málaga en de vestiging in Asturië hebben vanaf nu ook het systeem “Compra online” waarmee de IKEA enkele maanden geleden al was begonnen in enkele winkels in Spanje.

Proef

In september van dit jaar kondigde de IKEA aan dat ze met een online winkel aan het testen waren in Pamplona, Barakaldo en Valencia. Toen werd al aangegeven dat men eigenlijk nog voor het einde van dit jaar het online winkelen wilde uitbreiden en dat is dus nu gebeurd. Het via internet winkelen, bestellen, betalen en dan thuis laten bezorgen of ophalen in de winkels is voor veel mensen die meer dan 100 kilometer naar een IKEA vestiging moeten rijden een geweldige uitkomst.

Hoe het werkt

De online of internet klanten van IKEA Spanje kunnen op de website, net zoals in elke andere online winkel, producten uitzoeken, kleuren en hoeveelheden kiezen en deze in een virtueel winkelmandje of wensenlijstje stoppen. Als de shopper klaar is met het uitzoeken van de producten moet worden afgerekend en zijn er drie mogelijkheden om de gekochte producten te ontvangen.

In winkel ophalen

Als eerste is er de mogelijkheid om de producten in de winkel zelf op te halen tegen een meerprijs van 16 euro verwerkingskosten. Als tweede heeft men de mogelijkheid om de producten op te halen bij een ophaalpunt voor 21 euro extra aan verwerkingskosten, iets wat tot nu toe alleen mogelijk is in Pamplona (dus niet van toepassing in Málaga, Valencia en Barcelona).

ikea-online1

Thuis laten bezorgen

Als derde is er de mogelijkheid om de producten thuis te laten bezorgen. De prijzen liggen aan de hoeveelheid producten, de afstand en andere aspecten maar beginnen bij 55 euro bij een aanschaf tot 1500 euro en 283 euro bij aanschaf tussen de 3000 en 4500 euro aan producten. Bekijk deze informatie op de website van de IKEA vestiging bij jou in de buurt (in het Spaans).

ikea-online2

Niet te koop

De enige producten die niet via internet gekocht kunnen worden zijn de producten uit de etenswaren winkel, planten en bloemen, stof en gordijnen die per meter verkocht worden, artikelen die alleen besteld kunnen worden in de echte winkels, Perzische tapijten en producten die verkocht worden in de “oportunidades” (aanbiedingen en beschadigde producten) hoek.

Voor veel IKEA fans die verder weg wonen van een van de twintig echte winkels of geen eigen vervoer hebben, is de verkoop online of via internet een mooie optie om voor een redelijke meerprijs de gewenste Ikea producten thuis te ontvangen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Bij hogere bestedingen is de winst marge immers groter waardoor bezorgkosten lager kunnen? Dat is de logica die men normaliter toepast, doorgaans in de trant van “bij besteding vanaf xxx zijn de verzendkosten gratis”. Maar ja. Ach. Sja.

  2. De bezorgkosten zijn inderdaad pittig en ………… verwonderlijk. Ik begrijp niet dat ze geen gewichtsprijzen hanteren, zoals de meeste vervoerders doen.

  3. hoe meer je besteedt hoe duurder het is? 283 euro kosten voor geplet cardboard tussen de 3000 en 4500 eur
    of moet ik naar specsafers?????

  4. Pittige verzendkosten en zelfs voor het ophalen worden kosten berekend? Ik zou graag mijn Ikea spulllen online bestellen ipv naar Badalona of Hospitalet te rijden maar ik zou zeker geen 55 euro kosten neertellen. En de Catalanen al helemaal niet (haha)

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken