Nieuwe Spaanse ‘El Gordo’ kerstloterij 2021 promotievideo gepresenteerd

Nieuwe Spaanse ‘El Gordo’ kerstloterij 2021 promotievideo gepresenteerd
Beeld: YouTube (screenshot)

Nieuwe Spaanse ‘El Gordo’ kerstloterij 2021 promotievideo gepresenteerd

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Komende 22 december is het weer zover en zit heel Spanje en ook steeds meer buitenlanders voor de buis of het beeldscherm van de computer/tablet om te kijken naar de trekking van de El Gordo ofwel de kerstloterij 2021. Op die ene dag wordt er een prijzenpot verdeeld van maar liefst 2.408.000.000 (2,4 miljard) euro en met onderstaande video’s wordt de trekking dit jaar aangeprezen.

Elk jaar presenteert de Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado (SELAE) een videoboodschap om de Spanjaarden over te halen om mee te doen met de Kerstloterij ofwel de El Gordo die op 22 december plaatsvindt. Dit jaar heeft de kerstvideo de titel: ‘Compartimos la suerte con quien compartimos la vida’.

De 2021-video vertegenwoordigt opnieuw twee fundamentele waarden: solidariteit en vrijgevigheid. Dit keer zijn de inwoners van de Baztan-vallei in de autonome regio Navarra de hoofdrolspelers. Het is daar waar een mysterieuze keten van ‘decimos’ kerstloten alle inwoners ertoe zal brengen te ontdekken wie de gulle gever is of zijn.

De video begint met een echtpaar dat een gele envelop opent en daarin een kerstlot aantreft, geschonken door een anoniem persoon. Zij besluiten hetzelfde te doen met iemand anders in het dorp en zo verspreidt het anoniem geven van loten zich al snel door het hele dorp waar de grote prijs ook nog eens valt.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.