Search
menu
Search

Welke van de zeven Spaanse dorpen wordt de Ferrero Rocher winnaar 2022

Welke van de zeven Spaanse dorpen wordt de Ferrero Rocher winnaar 2022
Beeld: Ferrero Rocher

Welke van de zeven Spaanse dorpen wordt de Ferrero Rocher winnaar 2022

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Net zoals elk jaar kiest het wereldbekende chocolade merk Ferrero Rocher tijdens de ‘Gran Fiesta de la Luz’ competitie een dorp uit waar de kerstverlichting op spectaculaire wijze zal worden aangedaan. In de editie 2021 wist Peñiscola in Castellón (Valencia regio) te winnen. Maar welk dorp wordt dit jaar de winnaar? Dit zijn de zeven kandidaten.

Het winnende dorp zal niet alleen door Ferrero Rocher geheel aangekleed worden voor de kerst en schitteren met de duizenden kerstlichtjes, maar zal ook op het televisiekanaal Telecinco de plaats zijn waar oud op nieuw wordt gevierd. In de editie 2022 doen de volgende vier dorpen mee: Ainsa (Huesca), Cazalla de la Sierra (Sevilla), Chinchón (Madrid), Mojácar (Almería), Portomarín (Lugo), Santilla del Mar (Cantabrië) en Següenza (Guadalajara).

Ook jij als lezer kunt meestemmen door naar DEZE website te gaan en tussen 10 en 30 november jouw favoriete Ferrero Rocher dorp te kiezen. Daarna volgt nog een finale tot 11 december tussen de drie meest gekozen dorpen waarna de winnaar op 12 december televisie bekend wordt gemaakt. Het motto dit jaar is ‘Junto brillamos más’ ofwel, samen schijnen we meer. Hieronder de videoboodschappen van de zeven kandidaten.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?