skip to Main Content
7.000 kerstmannen rennen voor een goed doel door de stad Madrid

7.000 kerstmannen rennen voor een goed doel door de stad Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Ongeveer 7.000 kerstmannen en kerstvrouwen hebben deze zondag meegedaan aan de Carrera Papa Noel ofwel de Kerstman Run door het centrum van de hoofdstad van Spanje, Madrid. Naast mannen in kerstpakken waren er ook vrouwen die verkleed waren als kerstman/vrouw en met name kinderen die als elfen verkleed deelnamen aan de vijf kilometer lange route.

Net zoals altijd rond deze tijd van het jaar zijn de straten van Madrid weer bezaaid met zo’n 7.000 runners die verkleed als Santa Claus ofwel Papa Noel in het Spaans aan de vijf kilometer lange run meededen. Het vertrek van deze bonte stoet was de Paseo del Prado. Al het geld wat werd opgehaald met deze wedstrijd s bestemd voor het goede doel, te weten voor kinderen die aan kanker lijden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Mooi dat ze dit gedaan hebben.
    Er kan nooit genoeg geld komen voor de bestrijding van kanker bij kinderen, en niet alleen bij kinderen uiteraard, maar in het algemeen.
    Laten we deze verschrikkelijke ziekte overwinnen!!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken