IKEA opent Pop-up Store in winkelcentrum in Zaragoza

IKEA opent Pop-up Store in winkelcentrum in Zaragoza
Beeld: Voorbeeldfoto / 123rf

IKEA opent Pop-up Store in winkelcentrum in Zaragoza

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ZARAGOZA – IKEA heeft op donderdag 10 december in het winkelcentrum Aragonia in de stad Zaragoza in de autonome regio Aragón een Pop-up Store geopend. Het gaat om een tijdelijke winkel waar tot en met kerst speciale Zweedse kerstlekkernijen, kerstversiering en speelgoed te koop is en vanaf januari de Zweedse gastronomische producten te koop zullen zijn.

IKEA heeft al een eigen vestiging in Zaragoza maar om dichter bij de consument te komen heeft het Zweedse meubelconcern in het winkelcentrum Aragonia een tijdelijke Pop-up Store geopend.

De winkel is op donderdag 10 december open gegaan is wordt door IKEA omschreven als een unieke ruimte waar je alles wat je nodig hebt om unieke omgevingen te creëren en te genieten van je huis tijdens de feestdagen zult vinden. 

In de winkel kun je o.a. een selectie Zweedse etenswaren voor kerstmenu’s kopen maar ook kerstversieringen, speelgoed en keukengerei zodat je huis deze winter net zo warm, gezellig en vertrouwd is als je altijd al hebt gedroomd, zo schrijft IKEA op de speciale Pop-up Store website.

De winkel is ongeveer 60 m2 groot en bevindt zich op verdieping -1 in het Aragonia winkelcentrum. Er mogen vanwege de corona-maatregelen die gelden in Aragón slechts 6 klanten tegelijk in de tijdelijke Pop-up Store aanwezig zijn. Het is nog niet bekend tot wanneer deze extra IKEA-winkel te bezoeken is.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.