Search
menu
Search

IKEA opent Pop-up Store in winkelcentrum in Zaragoza

IKEA opent Pop-up Store in winkelcentrum in Zaragoza
Beeld: Voorbeeldfoto / 123rf

IKEA opent Pop-up Store in winkelcentrum in Zaragoza

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ZARAGOZA – IKEA heeft op donderdag 10 december in het winkelcentrum Aragonia in de stad Zaragoza in de autonome regio Aragón een Pop-up Store geopend. Het gaat om een tijdelijke winkel waar tot en met kerst speciale Zweedse kerstlekkernijen, kerstversiering en speelgoed te koop is en vanaf januari de Zweedse gastronomische producten te koop zullen zijn.

IKEA heeft al een eigen vestiging in Zaragoza maar om dichter bij de consument te komen heeft het Zweedse meubelconcern in het winkelcentrum Aragonia een tijdelijke Pop-up Store geopend.

De winkel is op donderdag 10 december open gegaan is wordt door IKEA omschreven als een unieke ruimte waar je alles wat je nodig hebt om unieke omgevingen te creëren en te genieten van je huis tijdens de feestdagen zult vinden. 

In de winkel kun je o.a. een selectie Zweedse etenswaren voor kerstmenu’s kopen maar ook kerstversieringen, speelgoed en keukengerei zodat je huis deze winter net zo warm, gezellig en vertrouwd is als je altijd al hebt gedroomd, zo schrijft IKEA op de speciale Pop-up Store website.

De winkel is ongeveer 60 m2 groot en bevindt zich op verdieping -1 in het Aragonia winkelcentrum. Er mogen vanwege de corona-maatregelen die gelden in Aragón slechts 6 klanten tegelijk in de tijdelijke Pop-up Store aanwezig zijn. Het is nog niet bekend tot wanneer deze extra IKEA-winkel te bezoeken is.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?