skip to Main Content

Burgemeesters provincies Almería, Granada en Málaga bijeen vanwege A-7 snelweg

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GRANADA – (Redactie) De burgemeester van de provincies Almería, Granada en Málaga zijn bijeen gekomen om te praten wat te doen in verband met de werkzaamheden aan de A-7 die volgens hen al veel te lang duren. De burgemeesters willen een manifestatie aankondigen voor 5 maart aanstaande waarmee men een snellere afhandeling wil van de werkzaamheden aan een belangrijke snelweg. Op dit moment is er geen datum bekend over wanneer de snelwegen af zullen zijn, sterker nog, met de bezuinigingen die de regering moet introduceren lijkt het erop dat de snelwegen de komende jaren wellicht helemaal niet in gebruik genomen zullen worden.

Met een manifestatie wil men meer druk leggen bij het ministerie van ontwikkeling en eisen dat men sneller doorwerkt aan een zeer belangrijke verbindingsweg langs de kust tussen Almería en Málaga en dat men de werkzaamheden niet helemaal stillegt. Het stuk snelweg tussen Gorgoracha en Puntalón is nog steeds niet af waardoor al het verkeer via de kustweg moet rijden, iets wat zeker in de zomermaanden voor veel overlast zorgt. Daarnaast is het stuk weg tussen Almuñecar en Salobreña ook nog niet af en werden onlangs zelfs de tunnels dichtgemetseld om vandalistische acties te voorkomen.

Een van de iniatiefnemers van de vergaderingen is de burgemeester van Motril die de situatie meer dan zat is maar ook de burgemeesters van Salobreña en Almuñecar hebben het helemaal gehad met de valse beloftes van de regering. Naast de burgemeesters van de diverse steden en dorpen zijn er ook diverse ondernemers die zich gevoegd hebben bij het iniatief actie te ondernemen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend