skip to Main Content
De 10 best verkocht producten van Ikea in 2016 in Spanje

De 10 best verkocht producten van Ikea in 2016 in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Ikea España heeft de lijst bekend gemaakt met daarop de top 10 van best verkochte producten gedurende het afgelopen jaar. Het gaat daarbij om producten die in de 20 winkels en diverse ophaalpunten die de Zweedse meubelgigant heeft in Spanje verkocht zijn tussen september 2015 en eind augustus 2016. Daarnaast werd bekend dat Ikea in 2016 voor 8% meer verkocht heeft dan het jaar daarvoor in 2015. De nummer één van de lijst maken we alvast bekend … de Kallax vierkante opbergkast.

Ondanks het feit dat de Kallax kast op de nummer één positie staat is de grote winnaar volgens Ikea de Pöang fauteuil. Deze zit namelijk al 40 jaar in het assortiment en wordt tegenwoordig nog steeds net zoveel verkocht als 40 jaar geleden (relatief gezien dan).

Op de lijst van 10 meest verkochte artikelen van Ikea in Spanje staan kasten, stoelen, lampen, laptops steunen, planten en bestek. Van alles wat dus. Waarschijnlijk heb je ook wel een van deze onderstaande best verkochte Ikea producten thuis staan. Wat is jouw favoriete Ikea artikel? – (Remco Stoffer)

Lees ook: Het grote IKEA in Spanje verhaal

1- Estantería Kallax (kast)

2- Sillón Pöang (fauteuil)

3- Soporte Bräda (laptop steun)

4- Espejo Lots (spiegels)

5- Diván Hemmes (bank)

6- Planta Fejka (plant)

7- Lámpara Melodi (hanglamp)

8- Silla Stefan (eetkamerstoel)

9- Sofá cama Friheten (bedbank)

10- Cubiertos Förnuft (bestek)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Beste redactie, op de 1e plaats onze complimenten voor jullie uitgaven ! Wij zijn sinds kort op deze nieuwsbrief geabonneerd en lezen de meeste artikelen erg graag: in een nutshell vaak interessante zaken, dank! Vwb Ikea favorieten waarom gevraagd wordt: wij zijn al jaren, zowel in NL als in hier in Rojales, de “trotse eigenaren” van respectievelijk één en twee Klippan 2,5 zitters bankjes, perfect, comfortabel, voordelig en dus erg populair bij ons….! Recent ons tweede bankje voor hier thuis aangekocht bij Ikea in Murcia. Veel succes met jullie mooie- en goede informatieve werk! Grt. G & A

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken