Campagne #SOSTurismo gestart op de Balearen eilanden

Campagne #SOSTurismo gestart op de Balearen eilanden
Beeld: SOSTurismo

Campagne #SOSTurismo gestart op de Balearen eilanden

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – De toerisme sector op de Balearen eilanden vraagt om hulp, of meer gezegd stuurt een S.O.S. om hulp. Daarom is de sector begonnen met de campagne #SOSTurismo of het meer internationale #SOSTourism en #TurismoSomosTodos. Met deze speciale campagne wil men om aandacht vragen voor de kritieke situatie vanwege de pandemie en de corona-maatregelen waarin de toerismesector zich bevindt op de Balearen eilanden.

Vrijdag werd de campagne #SOSTurismo gepresenteerd en meteen waren bij de hotels en andere toeristische plaatsen spandoeken te zien met het logo en de naam #SOSTurismo. De campagne kan gezien worden als een kreet uit de noodlijdende toerismesector.

Vrijdag werd in Cala Millor op Mallorca een manifest voorgelezen waarmee de campagne #SOSTurismo of het internationale #SOSTourism werd gestart. 

In het manifest is o.a. te lezen: In de Balearen-archipel betekende de wereldwijde pandemie in 2020 een daling van het bbp met meer dan 25%. De economische activiteit is bijna verlamd en houdt zo goed mogelijk stand. 

Maar deze wanhopige situatie veroorzaakt onmacht onder werknemers en ondernemers want een spoedige opening van het toerisme is essentieel voor het voortbestaan van duizenden bedrijven en het behoud van duizenden banen.

Dit collectieve sentiment op de Balearen eilanden Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera wordt zichtbaar met de #SOSTurismo-beweging, een roep om hulp die naar alle administraties op alle niveaus wordt gestuurd.

Meer informatie is te lezen op de website sosturismo.es

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.