Vijftienjarige jongen schiet ouders en broertje dood vanwege wifi-verbod in Elche

Vijftienjarige jongen schiet ouders en broertje dood vanwege wifi-verbod in Elche
Beeld: Guardia Civil

Vijftienjarige jongen schiet ouders en broertje dood vanwege wifi-verbod in Elche

ALICANTE – Afgelopen dinsdag heeft een vijftienjarige jongen niet alleen zijn vader en moeder doodgeschoten maar heeft hij ook zijn jongere broertje vermoord. Dat gebeurde volgens de regionale media omdat er een discussie was rondom het gebruik van wifi in de afgelegen woning in Elche, provincie Alicante.

In de kranten is te lezen dat de 15-jarige jongen slechte rapportcijfers had gekregen en dat hij daarom van zijn moeder geen gebruik mocht maken van het wifi-internet. Blijkbaar werd de jongen daar zo boos over dat hij een geweer pakte en eerst zijn eigen moeder doodschoot om daarna het wapen te richten op zijn vader en zijn broertje van 10 jaar toen zij erachter kwamen wat er was gebeurd.

De moord op de ouders en 10-jarige jongen (er wordt ook geschreven over een zusje) gebeurde in een redelijk afgelegen woning en dus hebben omwonenden niets gemerkt van de schietpartij. De 15-jarige jongen heeft na de moord van zijn ouders en broertje drie dagen met de levenloze lichamen in de woning geleefd, al wordt er ook geschreven dat de jongen de lichamen naar een schuur had gebracht. 

Uiteindelijk waren er twee familieleden die naar de woning gingen omdat ze al drie dagen niets hadden gehoord van de ouders en erachter kwamen dat deze vermoord waren. De jongen biechtte de moord op en werd door de politie gearresteerd. Op een andere website is ook te lezen dat de jongen de moord opbiechtte aan een buurvrouw die hij tegenkwam op straat en naar zijn ouders en broertje vroeg. Die buurvrouw waarschuwde meteen de politie.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.