skip to Main Content
Heb jij het beste hotel of B&B van Spanje? Geef je dan nu op voor een nieuw Spaans tv-programma

Heb jij het beste hotel of B&B van Spanje? Geef je dan nu op voor een nieuw Spaans tv-programma

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Ben jij de eigenaar van een hotel, B&B of “casa rural” in Spanje? Dan kun je meedoen of in ieder geval jezelf kandidaat stellen voor een nieuw televisieprogramma van het tv-kanaal Cuatro op de Spaanse televisie. De makers van het programma zijn op zoek naar personen die hun leven hebben omgegooid en een hotel of B&B zijn begonnen in Spanje. De naam van dit programma zal “Be my guest” zijn.

¿Tienes un hotelito perdido en las montañas y quieres que todo el país lo conozca? ofwel heb je een klein hotel in de bergen en wil je dat het hele land dit leert kennen? Dat is de openingszin van de vraag naar kandidaten voor een nieuwe televisieprogramma op het Cuatro televisiekanaal.

Zoals de makers van het nieuwe programma schrijven komen er in Spanje steeds meer “casas rurales” en landelijk gelegen hotels bij en dus wordt het tijd om de beste te gaan zoeken. Het nieuwe televisieprogramma is in feite een Spaanse versie van het “Bed & Breakfast” programma van omroep Max in Nederland (wat weer een copie is van een Engels programma) waarbij drie stellen allemaal één nacht bij elkaar logeren en de B&B’s onderwerpen aan een grondig onderzoek.

In Spanje komen er elke week vier stellen bij elkaar die om de beurt in een van de accommodates gaan slapen en deze zullen beoordelen. Het concept zal ongeveer hetzelfde zijn alleen dan in Spanje waardoor de kijkers ook delen van Spanje zullen leren kennen. Op dit moment wordt er al een soortgelijk programma op Cuatro uitgezonden waarbij vijf personen bij elkaar op bezoek gaan en eten bereid wordt.

Spreek jij goed Spaans en heb je een casa rural of B&B of hotel in Spanje, dan kun ook jij je opgeven als kandidaat voor het “Be my guest” tv-programma. Op deze pagina kun je een formulier invullen (je moet je aanmelden bij mediaset) en naar de makers van het nieuwe programma, waarvan de uitzenddata nog niet bekend zijn, sturen. ¡Suerte!

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken