Provinciale lockdowns in Aragón na 4 maanden opgeheven

Provinciale lockdowns in Aragón na 4 maanden opgeheven
Beeld: 123rf (aangepast)

Provinciale lockdowns in Aragón na 4 maanden opgeheven

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ZARAGOZA – De steeds beter wordende corona-cijfers zorgen ervoor dat er ook steeds meer corona-maatregelen versoepeld kunnen worden in de autonome regio Aragón. In dit geval gaat het om de provinciale lockdowns waardoor de inwoners van de drie provincies Zaragoza, Huesca en Teruel sinds 4 november niet door de hele autonome regio mogen reizen. 

Maar daar is vanaf vrijdag 12 maart een einde aan gekomen nu de regionale overheid het weer toestaat om buiten de eigen provincie te reizen. Dus de inwoners van de provincies Zaragoza, Huesca en Teruel mogen weer naar de andere provincies reizen.

Het is echter nog niet toegestaan om buiten de eigen autonome regio Aragón te komen. De regionale lockdown voor de hele autonome regio Aragón blijft namelijk bestaan.

In Aragón werden de provinciale lockdowns op 4 november 2020 ingesteld en nu 4 maanden later op 12 maart 2021 is daar eindelijk een einde aan gekomen.

Deze beëindiging heeft er meteen voor gezorgd dat duizenden inwoners van Aragón accommodaties hebben geboekt en er dit weekend op uit trekken om te genieten van iets meer vrijheden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.