skip to Main Content
Veel boze bezoekers na urenlange technische storingen in pretpark Ferrari Land in Salou

Veel boze bezoekers na urenlange technische storingen in pretpark Ferrari Land in Salou

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Volgens de aanwezigen die veelvuldig klaagden op de sociale netwerken, was het dinsdag een chaos in het recent geopende pretpark Ferrari Land in Salou. Ook de media schreef dat de belangrijkste attracties zoals de Red Force gedurende uren buiten werking waren vanwege een of meerdere technische problemen. Gezien het feit dat het hartstikke druk is met bezoekers die gedurende de Semana Santa (Paasvakantie) naar het pretpark zijn gekomen werd er steen en been geklaagd en waren er veel boze gezichten te zien.

Het is natuurlijk erg vervelend als je helemaal naar de Costa Dorada reist, veel geld uitgeeft aan de reis en verblijf en daarnaast nog eens 60 euro per persoon moet neerleggen voor de entree tot het vorige week geopende Ferrari Land pretpark in combinatie met het bekendere en veel grotere Port Aventura park en dan ter plaatse uren in de rij moet staan of gedesillusioneerd naar huis moet gaan omdat niets werkt.

Dat overkwam honderden bezoekers van Ferrari Land afgelopen dinsdag toen de belangrijkste attracties zoals de spectaculaire Red Force en de vrije val toren gedurende bijna de hele morgen en ook deels ‘s-middags buiten werking waren. Als deze attracties het niet doen is er niet heel veel te doen in het nieuwe pretpark aangezien het niet heel erg groot is. Blijkbaar waren er ook andere attracties in het park die niet werkten waardoor er alleen nog maar meer geklaagd werd.

Het was dan ook afgeladen vol bij de klantenservice kantoren in het park en het leek wel een extra attractie omdat er meterslange rijen stonden met zeer ontevreden mensen. Iedereen wilde een klachtenformulier invullen en/of geld terug hebben. De klachtenformulieren waren echter snel op en geld kreeg men niet terug. Wel werd de gedupeerden een nieuwe pas aangeboden voor een andere dag maar dat kwam natuurlijk niet voor iedereen goed uit.

Al met al komt het Ferrari Land pretpark er nu niet zo goed vanaf op de sociale media netwerken die funest kunnen zijn voor een imago van een pretpark. Het lijkt wel of het park verdoemd is nadat er tijdens de bouw al diverse problemen waren en zelfs een grote brand. Daarnaast kreeg een inzittende van de Red Force achtbaan een duif in zijn gezicht en nu weer de technische storing. Ook is nog niet alles af in het park en zijn er nog enkele attracties niet geopend voor het publiek.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken