skip to Main Content
Málaga klaar voor het 21e Festival de Cine Español
Foto: festivaldemalaga.com

Málaga klaar voor het 21e Festival de Cine Español

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Foto: festivaldemalaga.com

MÁLAGA – Tussen 13 en 22 april zal de stad Málaga weer in het teken staan van het inmiddels in Spanje zeer bekende filmfestival. Het zal het 21e jaar zijn dat de zuid Spaanse stad overspoeld wordt door film acteurs, regisseurs, roddelpers en fans. Hieronder zal natuurlijk Antonio Banderas niet ontbreken aangezien hij in Málaga geboren is en altijd van de partij is.

De tientallen films zullen vertoond worden in o.a. het Teatro Cervantes, Cine Albéniz, Teatro Echegaray, de Sala Alameda Cajamar, het Auditorio Museo Picasso en het Palacio Episcopal. Op vrijdag 13 april zal het festival geopend worden met de film Las leyes de la termodinámica voorafgegaan door een filmgala. Gedurende de daarna volgende zes dagen zullen zo’n twintig films de revue passeren en beoordeeld worden door een jury.

De documentaire over de Spaanse zanger Alejandro Sanz in het Teatro Cervantes is een van de films die na slechts enkele uren al uitverkocht was.

De eerder genoemde zalen zullen allemaal betrokken worden bij het filmfestival om de stad Málaga om te toveren tot filmstad. Overal zullen films te zien zijn, documentaires bekeken kunnen worden of gepraat worden over films en alles wat daarmee te maken heeft.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by