skip to Main Content
Sekscruise komt naar de havens van Mallorca en Ibiza
Foto: Desire-experience.com

Sekscruise komt naar de havens van Mallorca en Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Foto: Desire-experience.com

PALMA – Terwijl deze zomer elke zondag het grootste cruiseschip ter wereld de haven van Palma de Mallorca aandoet krijgt de haven vanaf september 2019 ook te maken met het bezoek van de “Desire” cruise waar alles op seks gericht is. Het gaat om een een cruise met zo’n 300 stelletjes die aan swingen ofwel partnerruil doen en waarbij het niet verplicht is om aan boord kleding te dragen.

De “Desire” is een cruise gevuld met liberale stelletjes waarbij de mannen en vrouwen swingers zijn wat er dus op neerkomt dat men aan een vorm van partnerruil doet. Hoe vreemd dit dan ook mag klinken bij veel mensen, de cruise is doorgaans redelijk goed volgeboekt met meer dan 300 stelletjes en dat is noemenswaardig omdat er ten eerste genoeg passagiers te vinden zijn en ten tweede omdat cruise niet goedkoop is.

Voor een zevendaagse cruise worden bedragen betaald tussen de 4.000 euro voor de goedkoopste kamer (Club Interior Stateroom) tot 20.100 euro voor de meest luxueuze kamer (Club World Owners Suite) op de boot. De passagiers die aan boord de tijd van hun leven mee zullen maken zijn tussen de 35 en 65 jaar oud en hebben een “open mind”. Aan boord is plaats voor 343 stelletjes wat dus 686 personen zijn die geen kleding plicht hebben dus die kunnen dragen of niet wat ze willen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 8 reacties
 1. Meliza, op de wal zijn er ook volop single clubs en campings dus de norm op zee of aan wal zal niet veel anders zijn. Zolang er geen rottigheid uit voortvloeit, laat alle swingers hun pleziertjes hebben. Niks mis mee toch en al zeker niet met bloot lopen, dat doen ze op alle naturistencampings en heeeeel veeeeel stranden ook!

 2. Ach wat maakt het uit wat ze op het schip uitvoeren zolang ze zich maar aanpassen aan de normen wanneer ze op de wal zijn toch?

  1. Sorry Meliza, maar ik moet het vragen….wat zijn dan de normen op de wal??

   Ik herinner me nog vaag aan land in Europa waar op de Wallen geen cruise schip zal aanmeren, maar…..tja…moet ik echt nog meer zeggen??

   Oh nogmaals zoals Jozef zegt, we houden het vrolijk heh mensen

 3. Ach wat jammer nu.
  Op de “Desir’ die in 2019 naar de haven van Palma de Mallorca aandoet en waar citaat; ” De passagiers die aan boord de tijd van hun leven mee zullen maken zijn tussen de 35 en 65 jaar oud en hebben een “open mind” hebben, die ik in ieder geval heb ;), val ik buiten deze boot.
  Ik ben de leeftijd van 65 gepasseerd. Is dit leeftijd-discriminatie?
  Ik houd het vrolijk, Jozef

  1. Echt wel, ik zou er heen gaan en zeggen dat je ook een ¨open mind¨ hebt of bent, wat het ook is….
   Je snapt wel Jozef dat je dan je eigen Maria mee moet nemen heh….
   Stelletjes….hahahaha

 4. Toch ergens wel grappig.
  Bij het artikel over de ¨gewone¨ cruises kwamen er aardig wat reacties los.
  Niemand bij deze? Taboe? Of boeit het mensen niet?

  Ff vraagje aan de redactie, uiteraard weet ik dat jullie het artikel alleen vertalen van Spaans naar Nederlands, maar ik lees, ja ja ik beken ik heb het gelezen…eehh ik lees dus 300 stelletjes en dan zie ik een foto van een bakbeest van een cruiseschip.

  Is dit het schip waar het omgaat of heeft men gewoon een schip er bij geplakt?
  als er slechts 300 stellen op zitten waar er normaal 8500 man op kunnen, nou dan kunnen ze naast hun gewenste spelletjes ook nog eens heel goed verstoppertje spelen of blote konten tikkertje….

  Ja ja, deze reactie is enigszins humoristisch bedoeld uiteraard!

   1. Bedankt voor de link.
    Ik hou de beentjes toch liever op het droge en vaste grond onder de voeten.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken