skip to Main Content
Recordverkoop Caminito del Rey van 7.000 kaarten in 1 uur tijd
123rf

Recordverkoop Caminito del Rey van 7.000 kaarten in 1 uur tijd

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Afgelopen woensdag zijn de entreebewijzen voor de Caminito del Rey voor de zomermaanden juli, augustus, september en oktober in de verkoop gegaan en dat heeft alle records verbroken. In slechts 60 minuten tijd wist de beheerder via de eigen website 7.000 van de 100.000 beschikbare kaarten te verkopen. In 24 uur tijd werden er 11.500 entreebewijzen verkocht wat meer dan 10% is van het totaal beschikbare kaarten.

De beheerder van de Caminito del Rey denkt dat deze week afgesloten zal worden met 20% verkochte entreebewijzen en dat komende woensdag, een week na het begin van de verkoop, er 40% verkocht zal zijn.

Entreekaarten kosten 10 euro per stuk, een prijs die al jaren hetzelfde is. Mocht men met een gids de Caminito del Rey willen lopen dan kosten de kaarten 18 euro per stuk. De wandeling is op elke dag behalve de maandag te bewandelen tussen 9.30 en 17 uur. Kaarten zijn via deze website aan te schaffen.

In 2018 werden er bijna 300.000 entreebewijzen verkocht wat het maximale aantal is met 1.100 wandelaars per dag. 60% van de bezoekers kwam uit het buitenland waarbij er 116 verschillende nationaliteiten werden geregistreerd. Exacte aantallen zijn er niet maar men weet dat onder de buitenlanders de Caminito del Rey zeer populair is bij de Duitsers, Britten, Belgen, Nederlanders, Fransen, Polen en Finnen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken