Search
menu
Search

Recordverkoop Caminito del Rey van 7.000 kaarten in 1 uur tijd

Oeps ... foto ontbreekt!

Recordverkoop Caminito del Rey van 7.000 kaarten in 1 uur tijd

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Afgelopen woensdag zijn de entreebewijzen voor de Caminito del Rey voor de zomermaanden juli, augustus, september en oktober in de verkoop gegaan en dat heeft alle records verbroken. In slechts 60 minuten tijd wist de beheerder via de eigen website 7.000 van de 100.000 beschikbare kaarten te verkopen. In 24 uur tijd werden er 11.500 entreebewijzen verkocht wat meer dan 10% is van het totaal beschikbare kaarten.

De beheerder van de Caminito del Rey denkt dat deze week afgesloten zal worden met 20% verkochte entreebewijzen en dat komende woensdag, een week na het begin van de verkoop, er 40% verkocht zal zijn.

Entreekaarten kosten 10 euro per stuk, een prijs die al jaren hetzelfde is. Mocht men met een gids de Caminito del Rey willen lopen dan kosten de kaarten 18 euro per stuk. De wandeling is op elke dag behalve de maandag te bewandelen tussen 9.30 en 17 uur. Kaarten zijn via deze website aan te schaffen.

In 2018 werden er bijna 300.000 entreebewijzen verkocht wat het maximale aantal is met 1.100 wandelaars per dag. 60% van de bezoekers kwam uit het buitenland waarbij er 116 verschillende nationaliteiten werden geregistreerd. Exacte aantallen zijn er niet maar men weet dat onder de buitenlanders de Caminito del Rey zeer populair is bij de Duitsers, Britten, Belgen, Nederlanders, Fransen, Polen en Finnen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?