Onthoofd lichaam gevonden in het rustige dorp Villanueva del Trabuco

Onthoofd lichaam gevonden in het rustige dorp Villanueva del Trabuco
Beeld: @guardiacivil / twitter

Onthoofd lichaam gevonden in het rustige dorp Villanueva del Trabuco

MÁLAGA – In het achterland van de provincie Málaga ligt het dorp Villanueva del Trabuco. Dit rustige dorp met circa 5.400 inwoners is plotseling het nieuws van de dag geworden in Spanje sinds dat daar een zwaar mishandeld en onthoofd lichaam van een man is gevonden.

De bewoners van het dorp begrijpen er niets van en het is vooralsnog een mysterie waarom een man zo zwaar mishandeld werd in Villanueva del Trabuco, in de provincie Málaga. Het lichaam werd op zondag gevonden maar het nieuws is nu pas bekend gemaakt. 

Het stoffelijk overschot is van een man en lag langs de A-7002 weg, de weg die Villanueva del Trabuco verbindt met Archidona. Een inwoner van het dorp vond het lichaam nabij de kruising met de A-92 snelweg. Het lichaam van de man is onthoofd, de handen zijn afgehakt en de geslachtsdelen zijn verminkt. De vraag die bij iedereen speelt is, waarom?

Autopsie moet ten eerste uitwijzen wie de man was en ten tweede of de onthoofding en de rest van de verwondingen pre- of post mortem waren, dus voor of na de dood van de man. Het lijkt erop dat dit of een waarschuwing is aan iemand of een groep personen of dat het gaat om wraak. Vooralsnog tast men in het duister.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.