skip to Main Content
Nieuwe ideeën voor uw interieur: meubels op maat in combinatie met kunstwerken

Nieuwe ideeën voor uw interieur: meubels op maat in combinatie met kunstwerken

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

morales 1Tijd voor een nieuw en comfortabel interieur? In ons artistieke familiebedrijf word uw interieur met passie aangepakt! Wij bieden een grote variëteit aan ontwerpen, meubels op maat, kunstwerken en producten om een leefomgeving te creëren die past bij uw leefstijl.

morales 2Ons artistieke familiebedrijf Gebroeders Morales (Hermanos Morales) is opgericht in 1976. Ons bedrijf helpt u met het ontwerpen van een nieuw interieur met passende meubels op maat. Bovendien is het mogelijk om uw interieur te decoreren met kunstwerken van verschillende formaten, zoals schilderijen of sculpturen van brons, ijzer, hout of beton.

Passend bij de wens van de opdrachtgever wordt een professionele balans gezocht tussen woonstijl en ambiance. Met gebruik van een 3D design computerprogramma worden u wensen ontworpen en ingericht in uw woonomgeving. U kunt denken aan een flitsende woonkamer, een luxe slaapkamer (onder andere inloopkasten en bedden), een comfort keuken, badkamer en kantoorruimte (zowel privé als grootschalig). In ons bedrijf houden wij rekening met de woonruimte die u tot uw beschikking heeft. Wij zijn bekend met het maken van meubilair met zoveel mogelijk opbergruimte en praktische vormgeving. In ons assortiment vindt u dan ook verlengbare eettafels, ingebouwde televisies in keukens en inloopkasten.

morales 3Wij bieden een unieke dienst aan door het interieur naar wens te combineren met kunstwerken. Een van onze kunstenaars is Ricardo Morales, zijn hoogtepunten zijn het vervaardigden van kunstwerken voor politici en spelen zich af op nationaal en cultureel niveau. In oktober 2009 heeft Ricardo Morales op honoraire wijze een onderscheiding ontvangen van de gemeente Ontinyent, met dank aan zijn culturele inzet en professionele –en persoonlijke geschiedenis.

Pak deze kans om uw interieur te decoreren met het advies van een kunstenaar!

Wij werken in de comunidad Valencia en maken gratis voor u een offerte op maat.
Voor meer informatie kijk op onze Nederlandse website: www.artdesign-morales.com of neem telefonisch contact op met I. Siebe 0031623637847

Web: Artdesign Morales
Email: info@artdesign-morales.com

 

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken