skip to Main Content
Passagiers Transavia gestrand op Barcelona vliegveld na technisch mankement

Passagiers Transavia gestrand op Barcelona vliegveld na technisch mankement

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

transavia2BARCELONA – Het is niet de eerste keer en zal ook zeker niet de laatste keer zijn, passagiers van een vliegtuig die gestrand raken op een buitenlands vliegveld vanwege een technisch mankement aan het vliegtuig. Nu de zomer is begonnen in Spanje en andere landen worden alle vliegtuigen van Transavia volledig ingezet. Valt er dan eentje uit vanwege een technische storing, dan heeft men een probleem.

Sinds maandagavond zit een groep van 70 passagiers vast op het vliegveld van Barcelona El Prat nadat de geplande vlucht op maandagavond niet kon vetrekken vanwege technische mankementen. De Boeing 737 zou van Barcelona naar Rotterdam vliegen maar de 150 passagiers konden niet vertrekken en moesten uren wachten voordat er überhaupt iets bekend werd gemaakt en er een oplossing kwam, aldus de Telegraaf.

Van de 150 passagiers kon ongeveer de helft met andere vliegtuigen mee om terug te vliegen naar Nederland maar een groep van 70 passagiers had dat geluk niet. Voor hen waren er geen vluchten en dus werden er hotelkamers gezocht. Technici proberen het vliegtuig te repareren maar mocht dat niet lukken dan moet ook voor deze passagiers andere vluchten gevonden worden. Als het goed is zijn de overige passagiers de dinsdagmorgen vertrokken naar Nederland.

Ondanks iets wat wel vaker voorkomt is de afhandeling van een vliegtuigmaatschappij in dat soort situaties niet altijd adequaat en snel. Ook in dit geval doen veel passagiers hun beklag over de late en onzorgvuldige reactie van Transavia of hun vertegenwoordigers op het vliegveld van Barcelona. Passagiers moesten 13 uur wachten voordat er een reactie kwam en er naar oplossingen werd gezocht, aldus diverse personen op internet – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken