skip to Main Content
Spaanse wijnen met de skyline van Benidorm

Spaanse wijnen met de skyline van Benidorm

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

wijnbenidorm1bBENIDORM – De Bodegas Bocopa heeft maandag hun nieuwste rode wijn gepresenteerd: de Señorio de Benidorm. De wijn kan speciaal genoemd worden omdat deze geheel gemaakt is van druiven afkomstig van wijngebieden langs de middellandse zee en vanwege het feit dat de skyline van Benidorm op de fles te zien is.

De Señorio de Benidorm is een jonge rode wijn van ongeveer 100 dagen oud die net lang genoeg gerust heeft in wijnvaten gemaakt van het beste hout uit Frankrijk om de smaak te verbeteren.

De rode wijn kan god gedronken worden bij tapas en voorgerechten zoals ham, kaas en pasta maar ook bij hoofdgerechten zoals vlees, estofada en paella of andere rijstgerechten.

De bodega verwacht 70.000 flessen te verkopen in het eerste jaar van de nieuwe wijn met de denominación de origen Alicante – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken