skip to Main Content
Klanten van Amazon Prime in Madrid en Barcelona krijgen dezelfde dag alles thuisbezorgd
123RF

Klanten van Amazon Prime in Madrid en Barcelona krijgen dezelfde dag alles thuisbezorgd

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Dezelfde dag thuis laten bezorgen bij Amazon

123RF

MADRID – Amazon is met een nieuwe service begonnen voor de Prime klanten in de steden Madrid en Barcelona. De betalende klanten kunnen ‘s-morgens een artikel bestellen en dezelfde dag tussen 18.30 en 22 uur dit thuis laten bezorgen, gratis dus zonder extra kosten zoals wat tot nu toe gold.

Deze extra gratis extra snelle levering geldt alleen voor betalende Prime klanten die een abonnement hebben van 19.95 euro per jaar. Daarnaast geldt het alleen als je ‘s-morgens iets besteld en dat voor meer dan 29 euro is waarna de artikelen op dezelfde dag tussen 18.30 en 22 uur thuisbezorgd worden, van de maandag tot en met vrijdag.

Als extra service biedt Amazon deze mogelijkheid ook aan voor alle klanten van het Amerikaanse online warenhuis die hun bestellingen doen in Madrid of Barcelona. Het verschil is echter dat de Prime klanten dit gratis hebben terwijl andere niet-Prime klanten daar dan 7,99 euro voor moeten betalen. Als je dus drie keer iets besteld bij Amazon en op dezelfde dag thuis laat bezorgen is een jaarabonnement van 19,95 euro aantrekkelijker.

Niet alle artikelen die worden aangeboden op de website kunnen genieten van de extra snelle thuisbezorgdienst maar alleen die producten die Amazon met een logo en tekst aanmerkt als “Entrega hoy gratis con Amazon Prime”. Als het systeem daarna in het winkelmandje ziet dat het totaalbedrag hoger is dan 29 euro kun je kiezen voor de optie “Entrega hoy gratis”. Het is ook mogelijk om in de filter te kiezen voor “Recibelo hoy” om alle artikelen te zien die dezelfde dag thuis kunnen worden bezorgd.

De kans is groot dat de kosten voor een Prime abonnement in de toekomst hoger gaan worden maar voorlopig heeft Amazon in Spanje een van de goedkoopste abonnementskosten van Europa met 19,95 euro per jaar. Sinds enkele maanden is het ook mogelijk om slechts voor een dag een Prime klant te worden tegen betaling van 4,99 euro.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken