Search
menu
Search

NIEUW: Kopje Koffie doneren via TIKKIE!

NIEUW: Kopje Koffie doneren via TIKKIE!
Beeld: SpanjeVandaag TIKKIE

NIEUW: Kopje Koffie doneren via TIKKIE!

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Goed nieuws voor alle Tikkie-gebruikers … het is vanaf nu ook mogelijk om de redactie van SpanjeVandaag wakker te houden via een kopje koffie dat geschonken kan worden via TIKKIE. Dat kan heel simpel door de onderstaande QR-code te scannen met de Tikkie app of smartphone camera waarna je zelf een bedrag kunt invullen en de betaling verder gaat zoals je als Tikkie-gebruiker gewend bent. Snel, vertrouwd en makkelijk via TIKKIE een kopje koffie doneren dus!

Gebleken is dat veel lezers onze inzet bij SpanjeVandaag waarderen want we krijgen veel ‘kopjes koffie’ cadeau in de vorm van een donatie en daar willen we jullie allemaal hartelijk voor bedanken. Omdat we vanwege privacy redenen geen e-mailadressen vragen wanneer iemand doneert via het veilige Nederlandse MOLLIE systeem, kunnen we niet iedereen persoonlijk bedanken.

Maar niet iedereen kan overweg met het vertrouwde Nederlandse Mollie betaalsysteem en dus heeft de redactie gezocht naar een nog betere manier: via TIKKIE. Via de onderstaande QR-code, die te scannen is met jouw eigen Tikke app of via de smartphone camera, kun je zelf een bedrag kiezen wat je de redactie wilt schenken voor de nodige ‘cortado largo de cafe’ of ‘cafe con la leche muy caliente’, afhankelijk van het tijdstip.

Zoals altijd: MUCHAS GRACIAS aan alle koffie-donateurs voor de geschonken kopjes koffie. Dat geeft ons de nodige power om door te gaan en het beste, leukste en actuele Spanje nieuws te zoeken, vertalen en publiceren.

Tikkie7junio
Scan deze QR-code met de Tikkie-app of camera en vul een bedrag in!
Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?