skip to Main Content
Google, Ikea en Mercadona meest gewaardeerde merken in Spanje

Google, Ikea en Mercadona meest gewaardeerde merken in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Volgens het onderzoek “Meaningful Brands 2013” waarderen de Spanjaarden de merken Google, Ikea en Mercadona het meest. Deze drie merken, waarvan slechts een Spaans is, staan in de top 10 van de lijst. Andere merken zoals Danone, Cola-cao, Nivea, Nestlé, Coca Cola, El Corte Ingles en Leroy Merlin maken de lijst compleet.

De eerder genoemde merken zijn de merken die bij de Spanjaarden de meeste waardering oproepen en waarin men het meest vertrouwen heeft. Grote stijgers zijn Repsol en Nike die samen met El Corte Inglés, Banco Santander en Ikea gemiddeld met 7% zijn gestegen het afgelopen jaar.

Wereldwijd staat Google ook bovenaan de lijst van gewaardeerde merken gevolgd door Samsung, Microsoft, Nestlé, Sony, Ikea en Dove, Nike en Walmart, Danone, Philips en P&G.

Bij het onderzoek is gekeken naar meer dan 700 merken die voorgelegd werden bij 134.000 consumenten in 23 landen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken