skip to Main Content
Temperaturen Spanje gaan richting de zomer

Temperaturen Spanje gaan richting de zomer

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Na een van de koudste mei manden uit de geschiedenis volgt nu echt de lente en stijgen de temperaturen in praktisch het hele land naar zomerse hoogtes. Zo werden er de afgelopen dagen al temperaturen gemeten van boven de 30 graden in de regio’s Valencia en Andalusië en verwacht men dat de temperaturen verder zullen stijgen.

Met name de toeristische delen van Spanje, te weten de Catalaanse Costa Brava, Barcelona en Costa Dorada, de Balearen met de eilanden Mallorca, Menorca en Ibiza, de Comunidad Valenciana met de regio Alicante en de Costa Blanca, Murcia en uiteraard ook de streek Andalusië met onder andere de Costa del Sol zullen te maken krijgen met stijgende temperaturen waarbij deze tegen de 30 graden of net daaroverheen zullen komen.

Maar niet alleen langs de Middellandse zeekust stijgend e temperaturen, ook in het midden van het land zoals in Madrid, Castilla y Léon, Castilla La Mancha en zelfs in de regio’s tegen de Atlantische Oceaan, te weten Cantabria, Asturië en Galicië zullend e temperaturen stijgen. Hier worden echter niet de hoge temperaturen gemeten zoals aan de Middellandse zeekust maar toch zullen de inwoners ook hier te maken krijgen met hogere temperaturen in een stijgende lijn.

Wellicht heb je al te maken gehad met de stijgende temperaturen in het land. Vertel het hieronder bij de opmerkingen zodat alle lezers weten wat de echte temperatuur is bij jou in de buurt – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by