skip to Main Content
Mercadona neemt 4.000 man extra zomerpersoneel aan in Spanje

Mercadona neemt 4.000 man extra zomerpersoneel aan in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

mercadona9VALENCIA – De Spaanse supermarktketen Mercadona gaat deze zomer 4.000 mensen aannemen om het al aanwezige personeel te helpen met de grotere drukte, met name in de toeristische gebieden. Daarnaast kunnen veel van de vaste medewerkers op deze manier hun vakantiedagen opnemen en genieten van de zomer met hun families.

De zomercampagne voor Mercadona begint half juni tot eind september waarbij de meeste supermarkten in toeristische gebieden langer open zullen blijven. In plaats van 9.15 tot 21.15 uur zijn de supermarkten nu geopend van 9.00 tot 22.00 uur. Om deze extra uren mogelijk te maken zonder het vaste personeel te belasten en deze vaste medewerkers de mogelijkheid te geven om vakantie te vieren in de zomer, gaat Mercadona 4.000 extra personeelsleden aannemen.

Deze tijdelijke medewerkers zullen een maandloon krijgen van 1.100 euro per maand wat ongeveer gelijk is aan dat van de vaste medewerkers. De 4.000 man extra personeel zullen verspreid worden over de honderden winkels van Mercadona in heel Spanje maar met name daar waar veel toeristen komen. Mercadona heeft op dit moment 1.536 supermarkten in 48 provincies in 17 autonome deelstaten.

Mercadona heeft een personeelsbestand van maar liefst 74.000 mensen en heeft dit jaar al 17 van de 60 nieuwe winkels die men in 2015 wil openen, geopend – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken