skip to Main Content
Appartementen InTempo in Benidorm in de verkoop
Darran Anderson / Twitter

Appartementen InTempo in Benidorm in de verkoop

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Appartementen InTempo in Benidorm in de verkoop

Darran Anderson / Twitter

BENIDORM – De eigenaar van het 192 meter hoge InTempo gebouw in Benidorm heeft de appartementen in de verkoop gedaan. Met 93% van de bouw afgerond vond SVP Global het eindelijk tijd om de luxe appartementen te gaan verkopen. In totaal zijn er 269 appartementen die vier jaar na de bouwstop eindelijk in de verkoop gaan.

De Amerikaanse eigenaren van de hoogste wolkenkrabber van de badplaats Benidorm hebben de 269 luxe appartementen in de verkoop gedaan. De eigenaren verwachten dat de nieuwe bewoners over 12 maanden gebruik kunnen maken van hun appartementen.

Men zal de verkoop in verschillende fases gaan doen en de aandacht richten op zowel de nationale alsook de internationale kopers. Als eerste wordt er een publiciteitscampagne opgezet via o.a. de eigen website. Er is echter nog geen informatie gegeven over de aanschafprijzen van de 269 appartementen.

Volgens een studie van Olga Urbana kunnen de twee duurste appartementen in het InTempo gebouw verkocht worden voor 1,6 miljoen euro. Het gaat om twee appartementen van 622 m2 gelegen op de verdiepingen 45 en 46. In diezelfde studie staat dat de goedkoopste appartementen van 90 m2 al verkocht kunnen worden vanaf 190.990 euro. Het gaat daarbij om de appartementen gelegen op de eerste verdieping.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken