Nederlandse Supermarktketen Attent Holandés opent nieuwe vestiging op Ibiza

Nederlandse Supermarktketen Attent Holandés opent nieuwe vestiging op Ibiza
Beeld: Canva / Attent Holandés

Nederlandse Supermarktketen Attent Holandés opent nieuwe vestiging op Ibiza

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – 2007 was het jaar dat Supermarktketen Attent Holandés voet aan de grond zette in de Zuid Spaanse stad Fuengirola in de provincie Málaga. Met een zeer ruime keuze aan Nederlandse producten (meer dan 5.000) werd de weg naar de winkel door vele Nederlanders al snel gevonden. Van vers gesneden kaas en vleeswaren, ovenvers brood, Nederlandse zuivel en vele andere producten. Alles is te krijgen. Klanten kiezen voor lekker, vertrouwd en vers. 

Inmiddels is Attent Holandés flink uitgebreid met meerdere vestigingen in Fuengirola, San Pedro de alcantara, Torremolinos en zelfs een winkel de grens over in de Algarve in Portugal. Attent Holandés staat niet stil en wil in hoog tempo door en is continu bezig zich te verbeteren en nu dus ook weer uit te breiden.

Ibiza 

Er was veel vraag naar een goede Nederlandse supermarkt op het eiland Ibiza. Door de corona-pandemie heeft dit iets langer geduurd dan gepland maar nu zal Attent Holandés ook een supermarkt openen op Ibiza. Deze winkel zal ook de Attent Holandés formule krijgen zoals op het Spaanse vasteland met ook een ruim assortiment aan verse producten. De supermarkt komt aan de zuidoost kant van het eiland in de plaats Santa Eulària. 

Franchise

De bedoeling van de directie van Attent Holandés is dat de winkel onder een franchise-formule wordt geopend. Attent Holandés werkt nauw samen met de verschillende partijen waardoor wij o.a ons huismerk Jumbo kunnen voeren. Deze organisatie heeft de beste kwaliteit en diensten die het mogelijk maakt de klant de optimale keuze te geven.

Gezocht … supermarktbaas

Zou jij aan het roer willen staan van jouw eigen Hollandse supermarkt op Ibiza? Attent is op zoek naar zeer gemotiveerde, zelfstandig ondernemende en hardwerkende mensen die zorg en verantwoordelijkheid kunnen dragen voor hun eigen onderneming. 

Als supermarktondernemer bij Attent Holandés ben je eindverantwoordelijke voor het succes van je supermarkt. Tegelijkertijd maak je deel uit van een professionele, organisatie. Als je besluit om franchisenemer te worden bij Attent Holandés merk je dat gelijk. Vanuit het hoofdkantoor in Malaga krijg je over de volle breedte advies, ondersteuning en begeleiding bij de ontwikkeling en exploitatie van je eigen Attent Holandés onderneming. Attent Holandés stelt wel een aantal eisen aan de franchisenemer:

  • De franchisenemer moet klantgericht zijn
  • Hoge mate van inzet en inzicht.
  • Goede persoonlijkheid en verantwoordelijkheid hebben.
  • Zelfstandigheid

Ben je enthousiast en geïnteresseerd dan kan je contact opnemen via onderstaande gegevens: info@attentholandes.com

Ga naar de inhoud