skip to Main Content
Sportieve tennisvakantie in Moraira !

Sportieve tennisvakantie in Moraira !

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

tennis-1Sportieve tennisvakantie in Moraira !

Maarten Slob, een ervaren tennisleraar organiseert in januari en februari 2015 tennisvakanties in Moraira aan de Costa Blanca. Maarten heeft al de nodige kennis en ervaring met het regelen van dit soort tennisvakanties, cursussen en reizen bij verschillende organisaties en heeft nu besloten het heft in eigen handen te nemen.

Locatie : Moraira
Na enig onderzoek door Maarten werd Moraira, vakantie plaatsje bij uitstek gekozen als locatie vanwege het milde en zonnige klimaat, de aanwezigheid van een goed geoutilleerd tennispark (Solpark) en niet in de laatste plaats vanwege de prachtige omgeving die naast tennis vele andere mogelijkheden biedt tot activiteiten en genieten van een fijne sportieve vakantie aan de Costa Blanca.
Meer informatie Moraira : www.xenofilia.com/moraira.htm

Verblijf : Luxe villa met verwarmd zwembad
Er zal verbleven worden in een fraaie en luxe vakantiewoning van Villa Xenofilia.
Het bedrijf verhuurd luxe vakantievilla´s in Moraira aan de Costa Blanca in Spanje, zie www.xenofilia.com, en de keus is gevallen op Villa Xenofilia VII. Een prachtige villa met vele terrassen, zodat er altijd ruimte genoeg is om je even terug te trekken en te genieten van privacy. Daarnaast beschikt de villa over darts, ping-pong en voetbaltafel, buitenkeuken met bar en een groot verwarmd zwembad. Er zal dan ook zeker naast tennis regelmatig gezwommen worden !

tennis-3

Programma : les + vrij spelen
Na het ontbijt in de villa krijgt iedere deelnemer vanaf maandag tot vrijdag in de ochtenduren anderhalf uur les op eigen niveau van Maarten Slob.
Daarna kan er gezamenlijk geluncht worden op de terrassen van het tennispark.
Vervolgens is er s´middags de mogelijkheid tot vrij spelen. De avondmaaltijd wordt genoten in de villa of een van de vele restaurantjes die Moraira rijk is.
Op vrijdag vindt er een toernooi plaats waar de vorderingen van de deelnemers getoetst kunnen worden.
Niets hoeft, er kan overal aan deelgenomen worden, maar er rest desgewenst genoeg tijd om te genieten van al het moois dat de villa en Moraira te bieden hebben.

Prijzen : vanaf 750 euro per persoon
Afhankelijk van de verblijfswensen en de grootte van de groep zijn er mogelijkheden vanaf 750 euro per week, alles inclusief met uitzondering van vervoer naar en in Spanje.

Informatie :
Meer informatie vind u op de website van Maarten Slob, maar u kunt hem persoonlijk bereiken via onderstaande contact gegevens.

tennis-2

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken