skip to Main Content
6.000 euro verdienen met een briefje van 20 euro dankzij Spaans televisieprogramma mogelijk

6.000 euro verdienen met een briefje van 20 euro dankzij Spaans televisieprogramma mogelijk

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Wil jij 6.000 euro verdienen met een biljet van 20 euro? Dat is dankzij het populaire televisieprogramma El Hormiguero mogelijk. De enige vereiste is dat het 20 euro biljet het serienummer EA2081272879 heeft, bijna een onmogelijke zaak maar volgens de programmamakers wel haalbaar. De actie van het Antena3 programma en presentator Pablo Motos werd afgelopen vrijdag gelanceerd waarbij het de bedoeling was dat de mensen het afgelopen weekend het 20 euro biljet zouden opsporen. Het winnende biljet werd nog niet gevonden en dus zijn er nu iets meer details bekend gemaakt.

Vorige week werd een briefje van 20 euro verspreid tussen het Spaanse volk waarbij men het serienummer van het biljet registreerde en fotografeerde. Op vrijdag werd aan de miljoenen kijkers van het tv-programma el Hormiguero op Antena3 gevraagd op zoek te gaan naar het desbetreffende biljet. Er werden buiten het serienummer EA2081272879 en het feit dat het om een 20 euro biljet gaat geen verdere gegevens gegeven. Degene die het biljet vindt krijgt van de televisiezender 6.000 euro, 300 keer meer dus dan het oorspronkelijke 20 euro biljet.

In eerste instantie zou dit alleen mogelijk zijn op zaterdag 9 en zondag 10 september maar het 20 euro biljet is nog niet gevonden. Daarom werd de actie verlengd waarbij men nu bekend maakte dat de googelaars Jandro en Yunke van het tv-programma het 20 euro biljet in een bar in de gemeente Villavieja in de provincie Castellón (Comunidad Valenciana) in omloop hebben gebracht door hiermee een maaltijd te betalen.

Meteen na de eerste uitzending ontstond er veel media aandacht en werd er door duizenden mensen in Spanje gezocht naar het winnende 20 euro biljet. Tot op de dag van vandaag is deze echter nog niet gevonden en heeft niemand de prijs van 6.000 euro weten te claimen. Mocht je het biljet wel vinden, dan moet je een foto maken en een kleine video en het bewijs via WhatsApp sturen naar 674012847. Prettige zoektocht!

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken