skip to Main Content
20-jarige Nederlandse eindigt op de tweede plaats bij Miss & Model verkiezing Spanje

20-jarige Nederlandse eindigt op de tweede plaats bij Miss & Model verkiezing Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

eileenMÁLAGA – Afgelopen week werd in het Zuid Spaanse Huelva de Miss & Model Spain verkiezing gehouden waarbij 16 kandidaten meededen om Miss of Model van Spanje te worden. Hierbij was ook een Nederlandse kandidate aanwezig, de 20-jarige Eileen Soepenberg uit Málaga. Zij werd weliswaar niet gekozen tot Miss Spain maar eindigde wel op de tweede plaats en werd daarna gekozen door de jury tot “Miss Elegancia”, een hele prestatie voor een Nederlandse kandidate tussen alle Spaanse deelnemers.

Eileen Soepenberg woont sinds 4 jaar in Rincon de la Victoria en werd in mei van dit jaar gekozen tot Miss Málaga waardoor ze automatisch mee mocht doen met de Miss & Model Spain verkiezing die afgelopen 8 oktober werd gehouden in het Hotel Barcelona Resort Punta Umbira in Huelva. Aan deze schoonheidswedstrijd deden deelnemers en deelneemsters mee uit heel Spanje waarbij diverse provincies iemand naar de finale stuurden.

De uiteindelijke winnares van de wedstrijd werd Elena Cerisuelo die voor Valencia meedeed en bij de mannen Francisco José Fuentes die kandidaat was voor de provincie Cádiz. De Nederlandse Eileen Soepenberg eindigde als tweede maar werd uiteindelijk wel als Miss Elegancia gekozen, een hele prestatie voor een buitenlandse deelneemster.

Op zich is het al uniek dat een Nederlandse deelneemster in mei van dit jaar tot Miss Málaga werd gekozen maar dat ze daarna bij alle Spaanse deelneemsters tijdens de finale ook nog tweede werd is een hele eer. Eileen heeft meegedaan aan deze Miss & Model Spain verkiezing omdat ze graag verder wil als model en dit een unieke mogelijkheid is om jezelf te presenteren aan de pers en professionals in de modellen business.

Bij de finale van afgelopen zaterdag deden 8 mannelijke kandidaten en 8 vrouwelijke deelneemsters mee die allen streden om de titel. Er waren kandidaten uit Alicante, Sevilla, Fuerteventura, Cádiz, Huelva, Canarische Eilanden, Valencia en dus ook Málaga voor Eileen Soepenberg de vrouwelijke deelneemster was en Ruben Ruiz de mannelijke kandidaat, hij eindigde overigens als tweede bij de Modellen – (Remco Stoffer)

Foto: Miss & Model Spain (Facebook)

Foto: Miss & Model Spain (Facebook)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Wij Oma en Opa zijn dan ook super trots op onze kleindochter. Dat ze dit heeft gehaald verbaasde ons niet omdat ze alles heeft waar een model aan moet voldoen.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken