skip to Main Content

Tussen 12 en 15 oktober staat Marbella weer in het teken van de zevende Marbella Vierdaagse

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – De deelnemers weten het natuurlijk al veel langer, tussen 12 en 15 oktober wordt er weer gewandeld, gekletst, gesocialized en gefeest tijdens alweer de zevende editie van de Marbella 4 Days Walking ofwel de Marbella Vierdaags. Aan deze editie van het groots opgezette wandelevenement zullen ruim 2.000 wandelaars deelnemen die uit meerdere landen komen waarbij het merendeel Nederlands is. Marbella zal gedurende de komende dagen oranje gekleurd zijn terwijl er een gezellige en sportieve sfeer is.

Om mee te doen hoef je geen getrainde wandelaar te zijn al is enkele oefening en voorbereiding, net zoals elke andere sportieve inspanning, wel gewenst en aangeraden. Elke dag zijn er andere routes te bewandelen en men kan kiezen voor lange en korte wandelingen dus er is voor elke deelnemer wel iets aanwezig. Op de zondag zal er ook voor het eerst een speciale wandelroute zijn voor kinderen zodat deze ook mee kunnen doen aan de Andalusische Vierdaagse.

Het centrale middelpunt van alle wandelactiviteiten is het plein van Terrazas del Puerto Deportivo waar niet alleen alle wandelaars zullen vertrekken en aankomen maar waar ook gedronken, gegeten, gedanst en gefeest zal worden op optredens van dj’s, bands en zangers/zangeressen. Er wordt echter in heel het oude centrum van Marbella door de plaatselijke horeca meegedaan aan de Vierdaagse waarbij er nog veel meer activiteiten en optredens zijn en de sfeer gewoon overal goed is.

Meer informatie is te vinden op de website van Marbella 4 Days Walking.

Foto: Kras.nl

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Leuk dat je er melding van maakt. Het is inderdaad ieder jaar weer een geweldig feest. Morgen dag 2. Het weer is perfect, de stemming optimaal dus genieten weer.😎

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken