Algo de España – deel 65: Razendsnel Spaans leren en die Spaanse wereld voor jezelf openen

Algo de España – deel 65: Razendsnel Spaans leren en die Spaanse wereld voor jezelf openen

Algo de España – deel 65: Razendsnel Spaans leren en die Spaanse wereld voor jezelf openen

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

INTRO: Elke woensdag kun je ‘iets’ verwachten van onze taalbegeleidster Cintha van Marrewijk. Zij heeft de afgelopen twaalf maanden 300 gratis lessen Spaans geschonken aan alle lezers van SpanjeVandaag maar nu is het tijd om iets over het leven in Spanje en aanverwante onderwerpen uit te leggen. Een Spaanse gewoonte, een gebruik. Iets actueels, een verhaal of een miércoles de las palabrotas. Elke week een Spaanse verrassing van Cintha – Dien vooral je vraag of verzoek in via info@supergoedspaansleren.nl

Meer dan 1.500 mensen deden mee met mijn Gratis Challenge Wonen in Spanje. Echt ik vond het zo cool, zo mooi al die verhalen. En zoveel mensen die hun dromen gaan verwezenlijken. MAAR zeg ik, spreek wel Spaans, want de deuren gaan verder voor je open en je krijgt veel meer voor elkaar. Maar wat het mooiste is, dat is het contact met de Spanjaarden. Zo lief, zoveel tijd hebben ze voor je. Ze praten zo graag. Ik vind het heerlijk. Nu ben ik natuurlijk een mega kletskous, maar het gevoel dat ze je geven is heel bijzonder. 

Het leven is te kort om er niet iets super cools mee te doen. En dan loop ik de deur uit in ons kleine Spaanse dorpje, zeg gedag tegen de buurvrouw, iedereen de langs rijdt zwaait of roept iets. De mannen op de bank die je gedag zeggen of waar je gewoon een praatje mee kan houden. Even naar de slager, de bakker, de bank. Iedereen is gezellig en vrolijk en vertelt je gewoon iets of stelt een vraag. Hé zegt Ana lang niet gezien, dónde andas? Iedereen toont interesse en weet je, ik word daar gewoon heel blij van.

Snel Spaans Leren

Maar zeggen de mensen, ik ga toch niet jaren Spaans leren. En ik kan het niet meer onthouden. Ik ben al oud. Ik heb geen tijd en ik heb geen talenknobbel. GELUKKIG heb ik iets bijzonders voor je gemaakt. Mijn Spaanse lessen zijn als een snelle Spaanse motor, eentje die jou razendsnel op weg helpt om jouw Spaanse Leven of Vakantie te bereiken. 

Het is niet meer een 5-jaren plan, het is geen grammaticaal doolhof. In ieder geval NIET met MIJN lessen. Dus maak het leven voor jezelf makkelijk en gun het jezelf en het maakt je Spaanse leven, zelfs je vakantie veel mooier. Zal ik nou eens mijn 8 geheimen vertellen, waarom mijn lesmethode anders is:

De Spaanse taal leer je in 60 uur, omdat ik een unieke, bijzondere lesmethode heb gemaakt. Die je NERGENS TER WERELD krijgt.

Ik zal je eens vertellen wat ik allemaal ANDERS doe:

  1. Je krijgt in elke online les 2 begeleiders. Een Nederlandse en een Spaanse.
  2. Je zal NOOIT VERDWALEN in de grammatica
  3. Leuke, super simpele stapjes voor alle leeftijden en waardoor je het supersnel onthoudt
  4. Je leert alleen wat je nodig hebt om makkelijk Spaans te spreken 
  5. Levenslang toegang, dat krijg je ook nergens 
  6. Gratis alle updates en heel veel gratis extra´s 
  7. Altijd hulp 
  8. Lekker in je eigen tijd en tempo, wanneer het jou uitkomt vanuit je luie stoel.

Uit je dak als je Spaans kunt praten

Je zult het zien, je gaat straks letterlijk uit je dak als je gewoon wat in het Spaans kunt zeggen. Als je verstaat wat iemand zegt tegen je. Echt ik weet het nog zo goed, m’n allereerste keer. Meer dan 25 jaar geleden en ik dacht en NU ga ik iets zeggen in het Spaans.

En ik deed het, best wel eng, maar ik deed het gewoon. En zij gaf gewoon antwoord in het Spaans. Echt ik ging juichen en springen en knalde uit elkaar van trots. Dat zag zij natuurlijk niet, maar van binnen explodeerde het. WAANZINNIG COOL. Ik had m’n doel bereikt.

En dat is dan één moment en dan ga je steeds verder. En nu 25 jaar later heb ik nog steeds zoveel plezier van die tijd, die 4 maanden om Spaans te leren die ik investeerde in mijzelf. M’n hele leven mag ik hier gebruik van maken en zoveel meer lol door beleven. Dat is toch cool. Dat pakt nooit meer iemand mij af en jou ook niet, als je vandaag start.

Vorige week werd ik gebeld door een meneer van 90 jaar. Hij zei, nou wordt het tijd dat ik Spaans leer. Oh ik vind dat geweldig. Heerlijk nog volop in het leven staan en blijven leren, dat is supergoed, jezelf blijven ontwikkelen. En nu kan het lekker in je eigen tijd, stapje voor stapje, maar eigenlijk kun je al Spaans spreken in 30 uur met de beginners en nog 30 uur erbij en je weet ALLES en je krijgt ook nog levenslang toegang tot de lessen. Daar word je toch blij van.

Start vandaag

Stel je voor dat er iets gebeurt of je wilt later nog eens een les terug kijken dan kan dat gewoon. Dan denk ik, je krijgt nu de kans om er de rest van je leven plezier van te hebben. Daar kan niets en niemand tegenop. Ook geen andere Spaanse lessen, want tja dan kun je er een 5-jaren plan van gaan maken. ZONDE van je tijd, dat gaan we dus niet doen. Geen tijd meer verliezen. Want je tijd is het kostbaarste wat er is. Gelijk over 2 minuten starten kan via www.supergoedspaansleren.nl/cursussen-overzicht

Vragen kun je mij altijd stellen via: info@supergoedspaansleren.nl Hasta pronto!

Makkelijk en snel Spaans leren met SuperGoedSpaansLeren.nl: Baal jij ook dat je niet alles makkelijk kunt regelen in het Spaans. 25 jaar geleden leerde Cintha Spaans in 4 maanden. Dat is voor jou ook mogelijk, een NIEUWE leuke lesmethode, waardoor jij in simpele stappen gegarandeerd Spaans praat in een korte tijd. MEER INFORMATIE.

Ga naar de inhoud