skip to Main Content
Politie arresteert vrouw vanwege 56 honden in slechte staat in een flat in Alicante
Pixabay

Politie arresteert vrouw vanwege 56 honden in slechte staat in een flat in Alicante

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – De politie heeft in Alicante een 56-jarige vrouw aangehouden voor dierenmishandeling en vanwege het hebben van 56 honden en diverse andere dieren waarbij deze in een erbarmelijke en zieke staat leefden in een appartement in Alicante. Een van de honden die de agenten aantrof zat zeer ziek in een wasmachine.

Naast de 56 honden die door de politie gered werden kwamen de agenten ook drie valkparkieten, twee schildpadden, een fret, een duif en een kat tegen in het appartement in Alicante.

Er werden op een kleine oppervlakte in het appartement 56 honden in een erbarmelijke onhygiënisch toestand aangetroffen waarbij het om verschillende honden van grote en kleine rassen gaat. Diverse honden waren er zeer slecht aan toe en werden met diverse symptomen en ziektes naar verschillende dierenartsen gebracht.

De aangetroffen honden werden door dierenartsen onderzocht en naar verschillende asiels en dierenopvangcentra in en rond Alicante gebracht. De vrouw werd door de politie gearresteerd vanwege dierenmishandeling en is reeds voor de snelrechter verschenen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Hoe heeft het zoveel tijd in beslag kunnen nemen alvorens er deze actie werd ondernomen. Ben echt verontwaardigd. Och arme die onschuldige, machteloze diertjes.

    1. Dat snap ik niet,Dat ze dit nu pas ondekt hebben,als je niet voor honden kunt zorgen neemt dan geen 56 honden ,ocharme hopelijk genezen ze en krijgen ze een warm goud nieuw mandje.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken