A-team parodie met Spaanse politici in de hoofdrol (video)

A-team parodie met Spaanse politici in de hoofdrol (video)
Beeld: Youtube

A-team parodie met Spaanse politici in de hoofdrol (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Dankzij de Deep Fake techniek heeft men een humoristische video gemaakt die gezien kan worden als een persiflage van The A-team. In dit geval heeft de video ‘El Equipo E’ gekregen (The E-team) en zijn de hoofdrolspelers Pablo Casado, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Albert Rivera en Santiago Abascal. Het is een humoristische kijk op de actuele politieke situatie waarbij de E staat voor España.

Bij de Deep Fake techniek worden gezichten op video’s of foto’s vervangen door andere gezichten en gebeurt dat op een levensechte manier. Deze manier wordt veel toegepast in Hollywood films maar ook op andere manieren zoals in de onderstaande video te zien is.

Het gaat in dit geval om een persiflage van ‘El Equipo A’ ofwel The A-team die de naam ‘El Equipo E’ heeft gekregen ofwel The E-team. 

In de 2.35 minuten durende video speelt Pablo Casado (PP) de rol van Hannibal Smith, is Pedro Sánchez (PSOE) Fénix (Face), heeft Albert Rivera (ex-Ciudadanos) de rol van Murdoch, is Pablo Iglesias (Podemos) de journaliste Amy Amanda Allen en is Santiago Abascal (VOX) B.A. (M.A Barracus). (note: aangezien B.A. staat voor Bad Attitude is dat in Spanje altijd M.A. geweest van Mala Actitud).

Wat vindt jij van deze Deep Fake productie … geslaagd of niet?

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.