Search
menu
Search

A-team parodie met Spaanse politici in de hoofdrol (video)

Oeps ... foto ontbreekt!

A-team parodie met Spaanse politici in de hoofdrol (video)

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Dankzij de Deep Fake techniek heeft men een humoristische video gemaakt die gezien kan worden als een persiflage van The A-team. In dit geval heeft de video ‘El Equipo E’ gekregen (The E-team) en zijn de hoofdrolspelers Pablo Casado, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Albert Rivera en Santiago Abascal. Het is een humoristische kijk op de actuele politieke situatie waarbij de E staat voor España.

Bij de Deep Fake techniek worden gezichten op video’s of foto’s vervangen door andere gezichten en gebeurt dat op een levensechte manier. Deze manier wordt veel toegepast in Hollywood films maar ook op andere manieren zoals in de onderstaande video te zien is.

Het gaat in dit geval om een persiflage van ‘El Equipo A’ ofwel The A-team die de naam ‘El Equipo E’ heeft gekregen ofwel The E-team. 

In de 2.35 minuten durende video speelt Pablo Casado (PP) de rol van Hannibal Smith, is Pedro Sánchez (PSOE) Fénix (Face), heeft Albert Rivera (ex-Ciudadanos) de rol van Murdoch, is Pablo Iglesias (Podemos) de journaliste Amy Amanda Allen en is Santiago Abascal (VOX) B.A. (M.A Barracus). (note: aangezien B.A. staat voor Bad Attitude is dat in Spanje altijd M.A. geweest van Mala Actitud).

Wat vindt jij van deze Deep Fake productie … geslaagd of niet?

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?