skip to Main Content
A-team parodie met Spaanse politici in de hoofdrol (video)
Youtube

A-team parodie met Spaanse politici in de hoofdrol (video)

MADRID – Dankzij de Deep Fake techniek heeft men een humoristische video gemaakt die gezien kan worden als een persiflage van The A-team. In dit geval heeft de video ‘El Equipo E’ gekregen (The E-team) en zijn de hoofdrolspelers Pablo Casado, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Albert Rivera en Santiago Abascal. Het is een humoristische kijk op de actuele politieke situatie waarbij de E staat voor España.

Bij de Deep Fake techniek worden gezichten op video’s of foto’s vervangen door andere gezichten en gebeurt dat op een levensechte manier. Deze manier wordt veel toegepast in Hollywood films maar ook op andere manieren zoals in de onderstaande video te zien is.

Het gaat in dit geval om een persiflage van ‘El Equipo A’ ofwel The A-team die de naam ‘El Equipo E’ heeft gekregen ofwel The E-team. 

In de 2.35 minuten durende video speelt Pablo Casado (PP) de rol van Hannibal Smith, is Pedro Sánchez (PSOE) Fénix (Face), heeft Albert Rivera (ex-Ciudadanos) de rol van Murdoch, is Pablo Iglesias (Podemos) de journaliste Amy Amanda Allen en is Santiago Abascal (VOX) B.A. (M.A Barracus). (note: aangezien B.A. staat voor Bad Attitude is dat in Spanje altijd M.A. geweest van Mala Actitud).

Wat vindt jij van deze Deep Fake productie … geslaagd of niet?

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Ik vond het wel een giller zoals ze het presenteerden.
    Het was humor met een knipoog….heerlijk lachen.😎😂😂👍🏼

  2. Ach ik vind het wel humor, dat al die lui die zichzelf zo enorm serieus nemen, nu ff op de hak worden genomen.
    Of Paul Kerk het zo leuk vind dat hij als vrouw wordt neergezet, dat is natuurlijk de vraag hahaha

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken