Search
menu
Search

Spaanse koningshuis stuurt kerstwens met Leonor en Sofia in ZARA-kleding

Spaanse koningshuis stuurt kerstwens met Leonor en Sofia in ZARA-kleding
Beeld: © Casa de S.M. el Rey / web

Spaanse koningshuis stuurt kerstwens met Leonor en Sofia in ZARA-kleding

Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Zoals elk jaar wordt er in de Spaanse pers weer veel geschreven over de traditionele kerstwens van het Spaanse koningshuis die maandag online werd gezet. In 2021 was het gespreksonderwerp het feit dat er niet één maar twee kerstwensen werden verstuurd. Dit jaar is er geen groepsfoto van de hele koninklijke familie, maar zijn alleen de dochters Leonor en Sofia afgebeeld.

Op zich is dat al bijzonder, een herfstfoto met alleen Leonor en Sofia hand in hand terwijl vader/koning Felipe en moeder/koningin Letizia ontbreken. Verder valt volgens de Spaanse pers op dat het een low cost foto is, dat wil zeggen, de 15-jarige Sofia heeft een trui aan die 29,95 euro kost bij de ZARA.

Prinses Leonor (17) heeft gekozen voor een gevlochten wollen trui met lange mouwen en ronde hals die ze combineert met een spijkerbroek. De prijs en herkomst van deze trui is voorlopig nog onbekend. Infanta Sofía (15) draagt ​​een zeemanstrui van ZARA. Het is een witte trui met zwarte strepen, een ronde halslijn en wijde lange mouwen die 29,95 euro kost (Ref. 3519/126). Een look die de infanta ook compleet maakt met jeans, in haar geval zwart.

Naast de foto van Leonor en Sofia, heeft het koningshuis de kerstwens aangevuld met een met de hand geschreven en ondertekende kerstwens met de tekst ‘Muy afectuosamente y con nuestros mejores deseos’. Verder staat online ook een traditionele afbeelding van de geboorte van Jezus en wensen de voormalige koning Juan Carlos en Doña Sofía iedereen een ‘Felices Pascuas y Año Nuevo 2023’.

  • Spaanse koningshuis stuurt kerstwens met Leonor en Sofia in ZARA-kleding
  • kerstwens2
Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?