skip to Main Content
De provincie Cádiz, minder bekend maar o zo mooi en boeiend. Sinds 2005 “nuestra tierra”

De provincie Cádiz, minder bekend maar o zo mooi en boeiend. Sinds 2005 “nuestra tierra”

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Cortijo Escondido PiscinaHier in deze prachtige streek hebben wij onze B&B Cortijo Escondido gelegen in Arcos de la Frontera. Onze B&B ligt op een paar kilometer van het centrum in een landelijke en rustige omgeving bovenop een heuvel.

Cortijo Escondido Vista GolfArcos de la Frontera ligt centraal. Het behoort tot de pueblos blancos, de witte dorpen, jullie waarschijnlijk wel bekend. Van hieruit kun je verschillende natuurparken in, zoals Grazalema, Los Alcornocales, Doñana.

Voor een stedentrip is Arcos de uitvalsbasis naar o.a. Sevilla, Jerez de la Frontera en Cádiz. Wil je niet het vuur uit je schoenen lopen, maar wegzakken in je luie strandstoel, dan kan dat aan de nog minder bekende maar uitgestrekte witte zandstranden van de Costa de la Luz. Met de auto is natuur, stad en strand binnen het uur vanaf onze Cortijo bereikbaar.

Cortijo Escondido Patio NocheWe zijn jarig! 5 jaar Cortijo Escondido!

Onze deuren staan sinds 2008 open.

Sinds 2005 wonen we in Arcos de la Frontera maar het heeft ons 3 jaar van plannen, bouwen en inrichten gekost om van niets één van de mooiste charme B&B’s van onze regio te maken. Het was een hele uitdaging! Met veel vallen en opstaan.

Tijdens deze periode werden ons zoontje Gabriel en dochtertje Lorena geboren. Ondertussen 2 kleuters van bijna 7 en 5 jaar die opgroeien als kleine Belgische Spanjaardjes en die nooit anders geweten hebben dan Spanje hun thuisland is.

Wat maakt voor ons deze streek zo speciaal en waarom zijn wij er zo gehecht aan geworden? Het ongerepte van de natuur, het licht, de cultuur van de mooie nabijgelegen dorpen en steden, de mooie Atlantische kust … maar vooral de eenvoudigheid van het dagelijkse leven, alles gaat trager en de vriendelijkheid en openheid van de mensen. Dit is thuis.

Eerlijk, ook de vele dagen met stralende zon tellen natuurlijk mee! Maar elk seizoen heeft zijn charmes.

Cortijo Escondido Habitacion Flamenco‘s Zomers zijn onze gasten blij wanneer ze een duik kunnen nemen in ons zwembad of in de zee. In de zachte herfst bruisen de dorpen van de lokale feesten, vaak oogstfeesten of feesten voor patroonheiligen. En in de lente bloeit alles weer en leent zich goed om te wandelen of te fietsen en culturele uitstapjes te maken. Dan hebben we als hoogtepunt in de week voor Pasen de Semana Santa en de Feria del Caballo van Jerez de la Frontera in de maand mei. Ons seizoen loopt van midden maart tot ongeveer midden november.

Op onze patio genieten onze gasten van een lekker ontbijt in het morgenzonnetje. Verschillende dagen per week organiseren we een gezellige BBQ avond aan het zwembad of een tapasavond of 3-gangenmenu op onze patio.

Arcos bevindt zich op dertig minuten afstand van het vliegveld van Jerez de la Frontera en op een uurtje van de luchthaven van Sevilla.

We zijn jarig! 5 jaar Cortijo Escondido! en dat willen we met u vieren !

Kom en geniet van een vakantie in onze B&B Cortijo Escondido, in het ongerepte en authentieke Andalusië! Wij kijken er alvast naar uit! Filip en Kim.

Website: www.cortijoescondido.com
E-mail: info@cortijoescondido.com
Tel: +34 677 110 413

 

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken