skip to Main Content
Gemeente Benidorm gaat eindelijk werkzaamheden uitvoeren in La Cala

Gemeente Benidorm gaat eindelijk werkzaamheden uitvoeren in La Cala

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – De gemeente van de badplaats Benidorm heeft na jaren eindelijk het startsein gegeven voor werkzaamheden aan het laatste deel van de boulevard van Benidorm, het gedeelte Poniente nabij La Cala.

Men spreekt in de media ook van het vergeten deel van de badplaats met stranden van dezelfde kwaliteit als die van het hoofdstrand Levante. De gemeente heeft dit stuk van de promenade echter altijd vergeten en nu is het dan eindelijk zover dat er werkzaamheden zullen worden uitgevoerd om de zone te verbeteren.

De weg langs de kust biedt nauwelijks plaats aan voetgangers, de banken zitten los end e balustrades zijn op veel plaatsen stuk of zitten los. Daarnaast is er op veel plaatsen sprake van roestvorming en kapotte elementen die nu veranderd zullen gaan worden.

De gemeente heeft weliswaar te kampen met geldgebrek maar heeft toch besloten nog voordat het Pasen begint en er duizenden toeristen naar Benidorm komen het strand, de boulevard en alles wat er maar mee te maken heeft zoals de balustrades en banken op te knappen en te verbeteren.

Dat wel, het is een low cost werk. Dat wil zeggen de gemeente heeft er nu 8.000 euro voor uitgetrokken terwijl dat tijdens de goede jaren voor de crisis nog 18 miljoen euro was – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken