skip to Main Content
Nieuwe Lidl supermarkt in Vinyols/Cambrils geopend aan de Costa Dorada
(foto ter illustratie)

Nieuwe Lidl supermarkt in Vinyols/Cambrils geopend aan de Costa Dorada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

(foto ter illustratie)

(foto ter illustratie)

CAMBRILS – Afgelopen donderdag 11 februari is de nieuwe Lidl supermarkt in Vinyols i els Arcs, op de grens met de gemeente Cambrils aan de Costa Dorada geopend. De nieuwgebouwde supermarkt was broodnodig aangezien de oude vestiging veel te klein was geworden voor het aantal klanten, met name in de zomermaanden.

De nieuwe supermarkt heeft de Duitse keten 2,3 miljoen euro gekost maar was een investering die wel nodig was aangezien de oude supermarkt te klein was geworden voor het aantal klanten wat dagelijks de supermarkt bezoekt. Twee jaar geleden werd er ook al een nieuwe ALDI geopend in Vinyols i els Arcs. Ook deze supermarkt ligt op de grens met de gemeente Cambrils waardoor velen denken dat de ALDI in deze badplaats ligt. Daarnaast opende de Lidl anderhalf jaar geleden een compleet nieuwe supermarkt in Salou, pal naast de tevens nieuw gebouwde Catalaanse luxere Esclat supermarkt.

De bouw van de nieuwe Lidl supermarkt in Vinyols heeft voor problemen gezorgd met de gemeente Cambrils die niet blij was dat de nieuwe vestiging die niet in deze gemeente werd gevestigd, net zoals de oude bestaande supermarkt. De reden daarvoor is voor de Lidl heel eenvoudig, Cambrils had niet de correcte grond ter beschikking, niet te ver weg van de oude supermarkt wat voor Lidl heel belangrijk was zodat de klanten niet hoeven te zoeken naar de nieuwe vestiging, die nu letterlijk om de hoek ligt.

De nieuwe Lidl vestiging, gelegen aan de Via Augusta nr.2, werd afgelopen donderdag feestelijk geopend met verschillende verrassingen voor de eerste klanten en vele aanbiedingen waarna dezelfde werknemers van de oude vestiging en divers nieuw winkelpersoneel aan de slag konden.

De nieuwe Lidl is elke dag geopend van 9 tot 21.30 uur en op zondag van 9 tot 15 uur, behalve in de zomermaanden wanneer de supermarkt elke dag open zal zijn van 8 tot 22 uur – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken