skip to Main Content
Oude weg N340 tussen Málaga en Torremolinos zal verbreed worden

Oude weg N340 tussen Málaga en Torremolinos zal verbreed worden

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

n340MÁLAGA – Het meest problematische deel van de oude N340 weg tussen Málaga en Torremolinos zal verbreed gaan worden zodat er in de toekomst minder files zullen zijn, aldus het ministerie van ontwikkeling. Er zal aan beide richtingen een vierde rijstrook bij komen door gebruik te maken van de huidige vluchtstroken.

Al jarenlang zorgt het deel van de N340 tussen de stad Málaga en de badplaats Torremolinos voor verkeersproblemen en vele opstoppingen, met name in de zomer. Daarom wordt besloten om eindelijk het meest problematische deel tussen Álamos en la Azucarera te gaan verbreden met een vierde wegdeel aan beide kanten.

In totaal gaat het om 4 kilometer van de oude N340 die nu eigenlijk MA-21 heet. De weg zal verbreed worden tussen Álamos en de nieuwe afslag naar de haven van Málaga, net achter het Guadalhorce viaduct. Men denkt dat er de komende jaren een 2% meer verkeer zal zijn waardoor er nu besloten wordt om een einde te maken aan de vele opstoppingen gedurende de zomermaanden – (Remco Stoffer)

Bron

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken